Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tasoero tuli nyt selväksi

Urheilu
 
Ari Virtanen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n urheilutoimittaja.

Realismi iski HJK:ta kasvoihin Krasnodarissa, ja jälki oli rumaa. Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen ensimmäisen osaottelun jälkeen tämä ottelupari on käytännössä ohi. Krasnodar osoitti olevansa logonsa mukainen taisteluhärkä, joka riepotteli HJK:n sokkitilaan.

Tämänlainen tappio oli se pelätty pahin mahdollinen tulos. Jatkopaikka karkasi HJK:n ulottuvilta kuin kaislankorsi hukkuvan käsistä Krasnodarin Kuban-joen virtauksiin.

Ensi viikon kotiottelussa HJK:lla ei ole käytännössä enää mahdollisuuksia, ja pelistä tulee vain piinaava muodollisuus. Aina voi pestä tietysti kasvot kotiyleisön edessä.

Ei anneta sääliä HJK:lle, joka on itse pelannut itsensä tähän tilanteeseen. Astana-ottelu kalvaa varmasti kannattajien ja ehkä joukkueenkin mieltä vielä pahemmin tämän jälkeen. Se joukkue olisi ollut voitettavissa ilman henkilökohtaisia virheitä.

HJK:n joukkueen rakennus on epäonnistunut tänä vuonna, kun se heikentyi viime kaudesta. HJK:n johto voi syyttää europelien tuloksesta pelaajien lisäksi itseään.

Viime kauden HJK oli parempi joukkue, ja silloin HJK:lla oli myös arpaonni puolellaan. Viimevuotisen menestyksen uusiminen olisi vaatinut laadukkaamman HJK:n ja karsintojen ottelupariarvontoihin onnea.

Ari Virtanen
ari.virtanen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?