Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seuraa näitä taistelupareja

Urheilu
 
Usain Bolt
Usain Bolt

Yleisurheilun MM-kisoissa nähdään paljon hyviä ja jännittäviä kaksinkamppailuja. HS on valinnut niistä neljä.

1. Bolt vs Gatlin

Miesten 100 metrin juoksu on aina kisojen herkkupala. Pekingissä vastakkain asettuvat Usain Bolt ja Justin Gatlin. Boltin kunto on arvoitus, ja siksi juoksu on kiinnostava. Gatlin on tilastoykkönen ajalla 9,74. Bolt on juossut 9,87. Heidän väliinsä mahtuu neljä muuta juoksijaa.

Justin Gatlin
Justin Gatlin

2. Fraser-Pryce vs Gardner
Myös naisten satanen tarjoaa jännitystä. Jamaikalainen Shelly-Ann Fraser-Pryce on maailman nopein. Hän saa pitkästä aikaa todellisen haastajan amerikkalaisesta English Gardnerista. Naisten pikamatkojen eurooppalainen tähti on kaksinkertainen Euroopan mestari Dafne Schippers. Hollantilainen lienee parhaimmillaan 200 metrillä.

3. Barshim vs Zhang

Miesten korkeushypystä tulee hurja kisa. Qatarilainen Mutaz Essa Barshim saa vastaansa kotiyleisön suosikin Zhang Guowein. Barshim on hypännyt tällä kaudella 241 ja Zhang 238. Entä mitä tekee ukrainalainen Bohdan Bondarenko (237)?

4. Pitkämäki vs Ruuskanen

Miesten keihäsfinaali heitetään ensi viikon keskiviikkona. Keihäs tarjoaa suomalaisen taisteluparin, Tero Pitkämäki vastaan Antti Ruuskanen. Kaksoisvoittokin on mahdollinen. Suomalaisten pahin haastaja on tšekki Vitezslav Vesely ´. Toinen tšekki, Jakub Vadlejch on kilpailun yllätyskortti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?