Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vain Vimpelin välierävastus haussa

Urheilu
 
Pasi Peltola
Kouvola 2 Jyväskylä 0

Superpesiksen pudotuspelit kallistuivat sunnuntaina odotettuun kaavaan, kun runkosarjan voittanut Vimpelin Veto raivasi kolmantena ryhmänä tiensä välieriin.

Kouvolan Pallonlyöjät takoi kovalla kotikentällään 22 kärkilyöntiä pompoilla ja löi kokonaisuudessaan 24 kärkilyöntiä koonneen Jyväskylän Kirin 2–0 (8–2, 3–1). Tulos siirsi runkosarjan nelosen ja vitosen ratkaisun maanantaille viidenteen otteluun Jyväskylän Hippokselle.

"Ei ollut tilipäivä. Kopla löi sellaista pomppua, etteivät kaikki ole vieläkään laskeutuneet", kiteytti Kirin pelinjohtaja Paavo Hämäläinen.

Hippoksella kenttä on paljon Kouvolaa pehmeämpi.

" Juho Hacklin osoitti viime pelissä Hippoksella, että sielläkin pomppu nousee. Itse yritän vain kerran, tosin onnistuen", kuvaili Kouvolassa kuudesti kärkietenijän kakkoselle pompottanut KPL:n ässä Anssi Lammila.

Kiri on taistellut sitkeästi, vaikka joukkue on puolirampa. Perttu Hautala ei pelaa lainkaan, ja etenijöistä myös jalkavaivaiset Kimmo Carlson ja Atte Vatanen pelaavat käytännössä vain ulkopeliä etukentällä. Kouvolassa lukkaroi Jani Karppanen.

ViVe takoi Raahessa kunnareita voittaessaan PattUn kotiutuslyöntien jälkeen jaksoin 2–1. Henri Puputti kotiutti 1+4, Mikko Haukkala 1+1 ja Teemu Isoketo 1+0.

Veto aloittaa välierät kotonaan perjantaina Kiriä tai KPL:ää vastaan. Joensuun Maila ja Sotkamon Jymy aloittavat jo torstaina Joensuussa.

Pasi Peltola
Kouvola

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!