Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alle 21-vuotiaat pyrkivät lohkokakkosiksi

Vahid Hambo ja Sauli Väisänen ovat kuntoutuksen takia pois EM-karsinnan alusta

Urheilu
 

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue on asettanut tavoitteekseen olla lohkokakkonen tulevissa EM-karsinnoissa.

"Näihin on vajaa vuosi joukkueen kanssa valmistauduttu. Meillä on ollut onnistuneita tapahtumia, useita hyviä harjoituksia, hyviä otteluita ja ok tuloksia", alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen kertoi.

Kautonen myönsi, että haluaisi enemmän päiviä valmistautumiseen.

"Näillä päivillä olemme valmistautuneet hyvin tulevaan. Viimeisessä ottelussamme pyysin joukkuetta asettamaan tavoitteen ja pyysin sen tekemään realistisesti. Kapteeni Moshtagh Yaghoubi ilmoitti, että vähintään lohkokakkonen ja niin paljon pisteitä, että pääsemme jatkokarsintaan. Mielestäni se on kova tavoite, koska lohko on kova ja haastava, mutta se on täysin realistinen", Kautonen sanoi.

Kautonen totesi, että tavoitteen toteutuminen vaatii onnistumisia ensimmäisistä peleistä alkaen.

Joukkueessa on pari poissaoloa, jotka tuottavat päänvaivaa Kautoselle.

VPS:n Mikko Viitikko puuttuu takareiden loukkaantumisen takia.

"Olisin myös ottanut Vahid Hambon, mutta kuntoutus on siinä vaiheessa, että hänen seuransa Brighton ei antanut lupaa. Hambo olisi kovasti halunnut tulla. Toivottavasti hän pääsee pian kuntoon", Kautonen sanoi.

Sauli Väisäsen kuntoutus on myös kesken.

"Väisäsestä on sovittu, että hän ei pelaa Venäjää vastaan kuntoutuksen takia. Halusin hänet kuitenkin mukaan tapahtumaan ajatellen tulevaa. Hänellä on iso rooli joukkueessa, kun hän on kunnossa", Kautonen kertoi.

Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Venäjän 4. syyskuuta Kotkan Arto Tolsa -areenalla ja Färsaaret 8. syyskuuta Myyrmäen jalkapallostadionilla Myyrmäessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!