Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jyväskylän Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Ilkka Pyysalon valmentama Saaga S (lähtö 1) näytti kilpasiskoilleen kaapin paikan viemällä ravikuningattaren seppeleen voitettuaan kaikki kolme osamatkaa todella vakuuttavasti. Sen jälkeen kuningatar on saanut levätä lähes kuukauden päivät rankan rupeaman jälkeen. Iskukyky ei liene siis aivan kuningatarkisan aikaisella tasolla, mutta Matti Nisosen ajokki oli Joensuussa niin suvereeni, että muita tammoja vastaan sen tappio tulisi yllätyksenä.

Viikon tärppi

Heikki Korhosen laatutallin kalustolla on viime aikoina ollut yllättäviä sairasteluja. Ensin Venice (lähtö 2) floppasi Suur-Hollola-ajon karsinnassa, ja keskiviikkona EL Catwalk keskeytti sairauden vuoksi. Jos Venice on tikissä, se syö tällaisen lähdön aamupalaksi, mutta suureksi suosikiksi luotetun tamman iskukyvystä ei ole takeita. Namujuoksun saava Västerbo Mission parantaa koko, ajan ja jos suosikilla ei ole paras päivänsä, Santtu Raitalan ajokki on ratkaisumetreillä vaarallinen.

Seuraa tätä

Suomenhevosten viisivuotisikäluokan on hehkutettu olevan yksi kaikkien aikojen parhaista. Lauantaina Killerillä ravataan ikäluokan pääkilpailu, Derby (lähtö 7), jossa suosikeiksi erottuvat Vitter, Säihkeen Säpinä ja Vaellus. Ne kaikki ovat osoittaneet poikkeuksellisia kykyjä, joten luvassa on mielenkiintoinen kisa 30 000 euron ykköspalkinnosta.

 

Toto76-kierros 35 / Jyväskylä
HS:n Toto76-vihjesysteemi:
1. lähtö: 4

2. lähtö: 3, 7, 2, 13

3. lähtö: 8, 4, 13

4. lähtö: 5, 12, 4, 3, 8, 1

5. lähtö: 6, 3

6. lähtö: 6, 3

7. lähtö: 1, 2, 9

1x4x3x6x2x2x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 29.8. noin kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli viisi oikein.

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!