Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laadukas lyöntipeli Vimpelin valtti

Henri Puputti säväytti välierien avauksessa

Urheilu
 
Sami Haapakoski
Sami Haapakoski
Vimpeli 2 Jyväskylä 0 Voitot 1–0

Vimpelin Veto antoi vahvan näytön osaamisestaan miesten Superpesiksen ensimmäisessä välieräottelussa Jyväskylän Kiriä vastaan. Vahva lyöntipeli oli valttia, kun Vimpeli kukisti vastustajansa 2–0. Jaksot päättyivät 5–0 ja 12–2.

Vettä vihmoi taivaalta perjantaina alkuillasta, mutta kun olot paranivat, Vimpeli pani tuulemaan Saarikentällä. Viime kauden finalisti rakensi mallikkaasti tilanteita ja kotiutti tehokkaasti.

Janne Heimonen ja Henri Puputti iskivät alkutahdit. Jakson voitto varmistui kotijoukkueelle, kun Joonas Suominen täräytti takaa läpi. Sami Haapakoski ja Mikko Kanala hölkkäsivät kotipesään, ja Suominen kiersi uransa ensimmäisen kunnarin miesten Superpesiksessä.

Toisella jaksolla Vimpeli jatkoi hurjaa tahtiaan eikä antanut vastustajalleen mahdollisuuksia.

"Aikamoisessa pesukoneessa olimme. Yritetään parsia haavat lauantaiksi", mietti Jyväskylän pelinjohtaja Paavo Hämäläinen Nelonen Pro 2:n haastattelussa.

Voittajien hahmo oli kolmoskoppari Henri Puputti. Hän löi kunnarin ja viisi tavallista juoksua ja toi yhden. Konkarin sisäpeli-ilta oli sataprosenttinen.

"Omalla tilillä ei ole merkitystä, kunhan voitetaan", muistutti Puputti tv-haastattelussa.

Nopea Mikko Kanala kunnostautui etenijänä ja toi kuusi juoksua. Teemu Isoketo ja Tuomo Lönnmark ja Haapakoski toivat kolme juoksua mieheen.

Vimpeli selviytyi mitalipeleihin vaivattomasti kukistettuaan raahelaisen Pattijoen Urheilijat voitoin 3–1. Jyväskylä joutui pelaamaan täydet viisi ottelua Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. 

 

Miesten Superpesiksen välierät jatkuvat tänään otteluilla Sotkamo–Joensuu ja Jyväskylä–Vimpeli. Nelonen Pro 2 näyttää Sotkamon ja Joensuun ottelun alkaen kello 16.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!