Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokeritykki Kiukkonen lähtökuopissa synnytykseen

Urheilu
 
Pasi Hautala
Hannu Kiukkonen
Hannu Kiukkonen
Jyväskylä 0 Vimpeli 2 Vimpeli johtaa voitoin 2–0

Kirin ja Vimpelin välisen toisen välierän kovin suoritus taidettiin nähdä kentän laidalla. Runkosarjassa 92 juoksua Kirille lyönyt Hannu Kiukkonen oli lähtövalmiudessa synnytyssairaalaan, eikä Kiukkosta ilmoitettu kokoonpanoonkaan kuin vasta pelin käynnistyessä.

Itsekin pääsarjatasolla pelannut puoliso Heli Kiukkonen on melkoinen sissi, kun hän sinnitteli kentän laidalla ottelun loppuun saakka, vaikka lapsivedet olivat jo tulleet ja supistukset alkaneet.

Kauden huipentuessa Kiriä koetellaan rankasti. Välierissä 16 vuoden tauon jälkeen esiintyvä joukkue kärsii kohtuuttomasta loukkaantumissumasta. Vain kolme yhdeksikön pelaajaa on kutakuinkin terveinä, loppuja puudutetaan ja paikkaillaan pelikuntoon.

Artikkeliin liittyvät

Vimpeli teki sen mitä piti – voitti jaksot 2–1 ja 1–0. Perjantain kaltaista pyöritystä ei nyt nähty.

"Suoritus ei tänään varsinkaan sisäpelissä ollut sellaista, mitä haettiin. Lyönnit katkesivat huonoista paikoista", sanoi Vimpelin pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Hän viittasi siihen, että vieraat joutuivat monesti aloittamaan vuoron lyöntijärjestyksen puolivälistä.

Vimpelin nuori jokeri Joonas Suominen pelaa itselleen pudotuspeleissä hienoa tulevaisuutta. Takuuvarma pelaaja sisällä ja ulkona.

Sami Haapakoski antaa vielä odottaa juhlia. Haapakoski on tuonut juoksun superissa 999 kertaa, mutta eilen juhlajuoksu ollut ei vielä lähellä.

"Olen todella tyytyväinen, että nyt oli kanttia mukana touhussa. Ei olisi paljon parempaa vaadittu, että olisi saatu jakso", sanoi Kirin onnistuja Juho Määttälä.

Kokoonparsitulla joukkueella pelin pitäminen tasaisena oli Kiriltä kova suoritus.

Pasi Hautala
Jyväskylä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!