Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ursula Wikströmillä värikäs nousu Vihdissä

Roope Kakolla "vanhan liiton taistelua" Prahassa

Urheilu
 
Ursula Wikström
Ursula Wikström

Suomen ykköspelaaja, maailmanlistalla sijalla 229 oleva Ursula Wikström löysi myöhään huippuvireen golfkauden arvokkaimmassa naisten kotimaisessa ammattilaiskilpailussa.

Wikström sai sunnuntaina birdie-vaihteen päälle ja nousi jakamaan kolmatta sijaa Vihdissä pelatussa Euroopan haastajatason kilpailussa.

Wikström pelasi Hill Siden Valley-kentän 69 lyönnillä ja päätyi yhteistulokseen –1 (72+71+69). Hän teki takaysillä neljä birdieä peräkkäin. Kaikkiaan syntyi seitsemän birdieä ja viisi bogia.

"Tänään tapahtui hyvin paljon kaikkea, kuten tuloskortista voi nähdä. Kierros oli kaksijakoinen. Etuysillä puttasin törkeän huonosti, mutta takaysillä putit upposivat. Kokonaisuutena olen viikkoon tyytyväinen", Wikström sanoi tiedotteessa.

Voiton vei Hollannin Anne van Dam, joka lähti päätöspäivään selvästä kahdeksan lyönnin johtoasemasta tehtyään lauantaina kenttäennätyksen 62.

Seuraavaksi Wikström kilpailee pääkiertueella Ruotsissa.

Samaan kisaan suuntaa myös Roope Kakko, vaimonsa Minea Blomqvist-Kakon caddieksi.

Kakolla on takana uran paras kuukausi. Elokuun alussa Kakko voitti Madeiralla. Eilen hän sijoittui viidenneksi Tšekin osakilpailussa Prahassa.

Päätöskierroksen Kakko selvitti 70 lyönnillä tuplabogista huolimatta ja paransi sijoitustaan viidellä. Yhteistulos oli 11 alle parin (67+72+68+70).

"Maksimaalinen suoritus tältä viikonlopulta, ja se jos mikä vetää hymyn huulille. Kunnon vanhan liiton taistelua", Kakko kirjoitti Twitteriin.

Hän tienasi palkintorahaa 35 800 euroa.

Kisan voitti tuloksella –20 Belgian 22-vuotias Thomas Pieters.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?