Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tässä he ovat: MM-kisojen 12 tähteä

Urheilu
 
Wayde van NiekerkEteläafrikkalainen juoksi kaikkien aikojen neljänneksi nopeimman ajan 400 metrillä, 43,48. Miesten 400 metriä oli tasoltaan kisojen kovin laji, kun kaikki mitalistit alittivat 44 sekuntia.
Wayde van NiekerkEteläafrikkalainen juoksi kaikkien aikojen neljänneksi nopeimman ajan 400 metrillä, 43,48. Miesten 400 metriä oli tasoltaan kisojen kovin laji, kun kaikki mitalistit alittivat 44 sekuntia.
Christian TaylorYhdysvaltalaisen pisin harppaus kolmiloikassa kantoi 18,21. Huipputulos toi mestaruuden ja jäi vain kahdeksan senttiäJonathan Edwardsin vuonna 1995 hyppäämäsä maailmanennätyksestä.
Christian Taylor
Yhdysvaltalaisen pisin harppaus kolmiloikassa kantoi 18,21. Huipputulos toi mestaruuden ja jäi vain kahdeksan senttiä
Jonathan Edwardsin vuonna 1995 hyppäämäsä maailmanennätyksestä.
Ezekiel KemboiKenia oli kisojen menestynein maa, mutta Kemboin menestys ei yllätä ketään. On ollut mitaleilla seitsemän kertaa peräkkäin MM-kisoissa. Nyt tuli neljäs peräkkäinen mestaruus 3 000 metrin esteissä.
Ezekiel Kemboi
Kenia oli kisojen menestynein maa, mutta Kemboin menestys ei yllätä ketään. On ollut mitaleilla seitsemän kertaa peräkkäin MM-kisoissa. Nyt tuli neljäs peräkkäinen mestaruus 3 000 metrin esteissä.
Genzebe DibabaKestävyysjuoksun uusi afrikkalainen tähtikin on vain ihminen. Dibaba juoksi ylivoimaisesti maailmanmestariksi 1 500 metrillä, mutta hyytyi pronssille päätöspäivänä 5 000 metrillä.
Genzebe Dibaba
Kestävyysjuoksun uusi afrikkalainen tähtikin on vain ihminen. Dibaba juoksi ylivoimaisesti maailmanmestariksi 1 500 metrillä, mutta hyytyi pronssille päätöspäivänä 5 000 metrillä.
Nicholas BettSuomessakin tänä kesänä kilpaillut kenialainen oli Pekingin kisojen yllättävin voittaja, kun hän voitti miesten 400 metrin aidoissa. Bettin voiton puolesta olisi kannattanut lyödä vetoa (bet).
Nicholas Bett
Suomessakin tänä kesänä kilpaillut kenialainen oli Pekingin kisojen yllättävin voittaja, kun hän voitti miesten 400 metrin aidoissa. Bettin voiton puolesta olisi kannattanut lyödä vetoa (bet).
Usain BoltLyömätön lajissaan. Jälleen kultaa 100 metrillä ajalla 9,79 ja 200 metrillä ajalla 19,55 sekä pikaviestissä. "Olen erilainen ihminen kuin muut. Se on lahja minulle ja Jamaikalle", Bolt sanoi.
Usain Bolt
Lyömätön lajissaan. Jälleen kultaa 100 metrillä ajalla 9,79 ja 200 metrillä ajalla 19,55 sekä pikaviestissä. "Olen erilainen ihminen kuin muut. Se on lahja minulle ja Jamaikalle", Bolt sanoi.
Mo FarahKestävyysjuoksujen Bolt. Farah ei ole hävinnyt yhtään 5 000 metrin tai 10 000 metrin kisaa viiteen vuoteen."Voittaminen on minulle kuin harrastus", sanoi Farah.
Mo Farah
Kestävyysjuoksujen Bolt. Farah ei ole hävinnyt yhtään 5 000 metrin tai 10 000 metrin kisaa viiteen vuoteen.
"Voittaminen on minulle kuin harrastus", sanoi Farah.
Shelly-Ann Fraser-PryceOllut maailman nopein nainen satasella jo vuodesta 2008. Nyt voitti kultaa myös Jamaikan pikaviestijoukkueen ankkurina. Säväyttää paitsi juoksutaidoillaan myös hiustyylillään.
Shelly-Ann Fraser-Pryce
Ollut maailman nopein nainen satasella jo vuodesta 2008. Nyt voitti kultaa myös Jamaikan pikaviestijoukkueen ankkurina. Säväyttää paitsi juoksutaidoillaan myös hiustyylillään.
Dafne SchippersHollantilainen juoksi 200 metrillä mestariksi huippukovalla ajalla 21,63 ja otti satasella hopeaa. Eurooppalaisen pikajuoksun airut. Pikajuoksujen valinta ottelun sijaan toi komean tuloksen.
Dafne Schippers
Hollantilainen juoksi 200 metrillä mestariksi huippukovalla ajalla 21,63 ja otti satasella hopeaa. Eurooppalaisen pikajuoksun airut. Pikajuoksujen valinta ottelun sijaan toi komean tuloksen.
Ashton EatonYhdysvaltalainen teki kisojen kovimman tuloksen ja maailmaennätyksen kymmenottelussa. Tulos Pekingissä oli 9 045. Maailmanennätys toi Eatonille myös 100 000 dollarin bonuksen.
Ashton Eaton
Yhdysvaltalainen teki kisojen kovimman tuloksen ja maailmaennätyksen kymmenottelussa. Tulos Pekingissä oli 9 045. Maailmanennätys toi Eatonille myös 100 000 dollarin bonuksen.
Julius YegoSekin päivä piti nähdä, että kenialainen voittaa keihäänheiton maailmanmestaruuden Yegon hirmuheitto 92,72 jätti muut heittäjät kamppailemaan vain himmeämmistä mitaleista.
Julius Yego
Sekin päivä piti nähdä, että kenialainen voittaa keihäänheiton maailmanmestaruuden Yegon hirmuheitto 92,72 jätti muut heittäjät kamppailemaan vain himmeämmistä mitaleista.
Anita WlodarczykMaailman parhaat moukarinheittäjät tulevat tällä hetkellä Puolasta. Wlodarczyk hätyytteli mestaruusheitollaan 80,85 omissa nimissään olevaa maailmanennätystä.
Anita Wlodarczyk
Maailman parhaat moukarinheittäjät tulevat tällä hetkellä Puolasta. Wlodarczyk hätyytteli mestaruusheitollaan 80,85 omissa nimissään olevaa maailmanennätystä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!