Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Vermon Toto 65 -kierrokset ovat viime viikkoina olleet mukavan kiharaisia, ja haastetta riittää myös tällä viikolla. Varman löytäminen on työlästä, mutta päädymme kierroksen suurimpaan suosikkiin eli Olli Koivusen ohjastamaan Up Up And Awayhyn (lähtö 1). Ori debytoi reilu viikko sitten tyylikkäästi, ja sen voi odottaa parantavan edelleen otteitaan. Koivunen ajaa suosikilla päättäväisesti kohti keulaa, ja sinne päästessään Up Up And Awaytä on vaikea kukistaa.

Viikon tärppi

Grainfiled Oliver ja Jamieson keräävät kolmannessa kohteessa paljon peliä. Kaksikko saattaa kuitenkin tylsyttää parhaan teränsä jo matkalla, sillä kumpikin halajaa keulapaikkaa, eikä vauhtia säästellä ainakaan alkumatkasta. Se avaa ovet yllätyksille. Sands Pepper ja Karl Adam vaikuttavat hyviltä rasteilta, sillä peliosuus on jäämässä alhaiseksi.

Seuraa tätä

Kimppaomistaminen on kasvattanut viime vuosina huimasti suosiotaan. Oulussa aloittaneen Tuhannen tallin innoittamina perustettiin pari vuotta myöhemmin Raviliiga, jossa eri raviratojen asiakkaista koottiin kimppatallit nuorten varsojen ympärille. Vermon Raviliigavarsa, Grainfield Fanny (lähtö 5), on aloittanut uransa mukavasti. Keskiviikkona Jani Hautaviidan valmennettava on oman Toto 65 -kohteensa suosikki, ja sen mukanaolo houkuttelee taas runsaasti katsojia Vermoon.

Toto 65 -kierros 36 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 6

2. lähtö: 7, 2, 3, 8, 11

3. lähtö: 6, 7, 1, 3

4. lähtö: 8, 9

5. lähtö: 4, 2, 8, 1

6. lähtö: 7, 3

1x5x4x2x4x2 = 320 riviä – 32 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 2.9. noin kello 19.15.

Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65-vihje mitätöityi varman jäätyä pois.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?