Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaatuiko Honka stadionhankkeeseen?

Urheilu
 

Jouko Pakarinen, miksi lähdit aikoinaan Hongan omistajaksi?
"Minulla oli huippu-urheilija- ja valmentajatausta, olin ollut bisneselämässä monessa mukana. Ajattelin, että minulla voi olla jotain annettavaa suomalaiselle jalkapallolle."

"Halusin muuttaa suomalaista jalkapalloa urheilullisemmaksi, viihdyttävämmäksi, kaupallisemmaksi ja kannattavammaksi. Näin sen potentiaalin, jota lajin keskusjärjestö ei ole onnistunut hyödyntämään menestyksenä huippu-urheilussa."

Mikä Pallohongassa meni pieleen hienon alun jälkeen?
"Väitän, että isoin virhe oli luottaa muutamaan väärään ihmiseen omassa organisaatiossa ja sidosryhmissä. Toinen yllättävä asia oli, että stadioniin meni niin paljon energiaa. Se oli poissa Hongalta."

Kaatuiko Honka Espoon stadionhankkeeseen?
"Ehkä osittain. Vaikka stadionyhtiö oli erillään Hongasta, osittain samat ihmiset joutuivat hoitamaan kahden yhtiön tehtäviä. Se söi voimavaroja."

Vetikö joku välistä?
"Hongan ja stadionyhtiön omistajissa ei ollut välistävetäjiä. En ole nähnyt kenelläkään uutta ja hienoa purjevenettä satamassa."

Menetitkö omia rahojasi?
"Sellainen kuuluu yrittäjän riskiin. Rahaa enemmän minua harmittaa turhan työn tekeminen, ajan haaskaaminen sekä perheen ja ystävien laiminlyönti."

Mikä FC Hongan ajassa oli hienointa?
"Nousu Veikkausliigaan."

Entä mikä oli surkeinta?
"Liigalisenssilautakunnan kyselytunnit, joissa kyykytettiin seuraihmisiä oikein kunnolla. Myös loppu oli surkea. Se ei ollut tyylikäs."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?