Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maalivahtien suursiirrossa outo episodi

David de Gea jäi Manchesteriin, kun siirtopaperit myöhästyivät vain minuutteja

Urheilu
 
Andrew Yates Reuters
David De Gean siirrosta Manchesterista Madridiin tuli sotku.
David De Gean siirrosta Manchesterista Madridiin tuli sotku. Kuva: Andrew Yates Reuters

Jalkapallon siirtoajan loppuhetkien kummallisin episodi nähtiin Espanjan ja Englannin liigojen kestomenestyjien välillä.

Espanjalaismaalivahti David De Gean siirto Manchester Unitedista Real Madridiin jäi toteutumatta, koska asiakirjat tulivat Espanjaan määräajan umpeuduttua.

Tiedot noin 40 miljoonan euron arvoisen kaupan myöhästymisestä vaihtelivat yhdestä minuutista 28 minuuttiin.

De Gea itse oli ollut Sky Sports Newsin mukaan tyttöystävänsä luona Madridissa odottamassa vahvistusta muutolle ja järkyttynyt saatuaan tietää viime hetkien dramaattisista käänteistä.

Seurat ajautuivat tiistaina nokittelemaan toisiaan siirron kariutumisesta. Molemmat osapuolet aikovat valittaa Kansainväliseen jalkapalloliittoon, mutta muutosta tuskin on luvassa. Sky Sports Newsin mukaan Espanjan pääsarja La Liga ei ole halukas tukemaan Real Madridia asiassa.

ManUn mukaan sillä on todisteet, että kaikki dokumentit lähetettiin ajoissa, mutta espanjalaisseuran jatkotoimet kestivät liian kauan. Real Madrid julkaisi asiasta tiistaina tiedotteen, jossa se kertoo tehneensä kaikkensa vahvistaakseen siirron. Syypää löytyykin espanjalaisten mielestä Manchesterista.

Realin mukaan ManU avasi keskustelut De Gean siirrosta vasta maanantai-aamuna ja halusi kauppaan mukaan Real Madridin maalivahdin Keylor Navasin, jonka olisi ollut määrä matkata Manchesteriin.

Espanjalaisseura toteaa tiedotteessa, että vaikka viime hetken sopimiset ovat hankalia, syntyi sopu kuitenkin nopeasti ja aikaa yksityiskohtien hiomiseen oli tarpeeksi.

Realin mukaan ManU lähetti molempien pelaajien allekirjoitetut paperit Real Madridille kello 0.02 Espanjan aikaa. Espanjan siirtoikkuna oli sulkeutunut, eikä seura pystynyt enää rekisteröimään tietoja siirtojärjestelmään.

De Gea oli tarkoitus esitellä uutena pelaajana seuran faneille tiistaina. Maalivahdin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Sen jälkeen hän voi siirtyä vapaasti.

Keylor Navas
Keylor Navas
Joleon Lescott
Joleon Lescott
Nikica Jelavić
Nikica Jelavić
Glenn Murray
Glenn Murray
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?