Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Antti Ojanperän valmentama Jokivarren Kunkku (lähtö 3) ei yltänyt aivan normaalitasolleen kivikovassa PM-kilpailussa toissa viikolla Turussa. Hallitseva ravikuningas parantaa otteitaan varmasti saatuaan startin vyölleen. Jokivarren Kunkku on niin nopea lähtijä, että ori karauttaa uloimmasta radasta huolimatta piikkipaikalle.

Nyt rattailla istuu selvästi vakiokuski Jorma Kontiota kokemattomampi Santtu Raitala, mutta hänkin on asiansa osaava ajomies.

Viikon tärppi

Capone Boko (lähtö 1) on tehnyt pitkin kesää mainioita esityksiä. Viimeksi kovaluokkainen Air Gunner yllätti sen loppukirissä, mutta Markku Niemisen valmennettavan esitys ei jättänyt toivomisen varaa. Nieminen suuntaa ajokillaan taas kohti keulapaikkaa, eikä normaalia pidemmästä 2 600 metrin matkasta ole vahvalle menijälle haittaa. Ruuna on alustavien peliprosenttien perusteella mielenkiintoinen ideavarma.

Seuraa tätä

Suuri Suomalainen Derby (lähtö 7)on syksyn tärkein suurkilpailu. Nelivuotiaiden lämminveristen klassikkokilpailun suurin suosikki on kuudella voitolla uransa aloittanut Araw Hoss. Timo Nurmoksen tallista Ruotsista tuleva lupaus tekisi voittaessaan yhdenlaista historiaa, sillä kertaakaan aikaisemmin Derbyä ei ole voittanut tappioton hevonen.

Toto 76 -kierros 36 / Vermo
HS:n Toto 76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 5

2. lähtö: 9, 3

3. lähtö: 8

4. lähtö: 2, 11, 6, 12, 4, 3

5. lähtö: 10, 2, 4, 1, 11

6. lähtö: 4, 13, 9

7. lähtö: 5, 2, 3, 7

1x2x1x6x5x3x4 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 5.9. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?