Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eero Markkanen palaa Veikkausliigaan

Madridista pois potkittu pelaaja jatkaa loppukauden Rovaniemellä

Urheilu
 
Roni Rekomaa Lehtikuva
Eero Markkasen pelit jatkuvat Rovaniemen Palloseurassa.
Eero Markkasen pelit jatkuvat Rovaniemen Palloseurassa. Kuva: Roni Rekomaa Lehtikuva

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Eero Markkanen palaa Veikkausliigaan ja suuntaa Rovaniemen Palloseuraan.

Real Madridin kakkosjoukkueessa pelanneen Markkasen sopimus irtisanottiin elokuussa.

Hänen edellinen seuransa, Ruotsin Allsvenskanissa pelaava AIK, ei saanut poikkeuslupaa siirtoon, joten isokokoinen kärki nähdään loppukauden ajan mestaruudesta taistelevassa RoPS:ssa.

Markkasen paluuta Veikkausliigaan ja Rovaniemelle voi pitää yllätyksenä.

Markkanen pelasi kaudet 2012–13 JJK:ssa ja lainalla HJK:ssa ennen siirtymistään Ruotsiin.

"Kun miettii koko kokonaisuutta, ratkaisu Veikkausliigasta ja RoPS:sta vaikuttavat nyt hyvältä, vaikka ratkaisuni ei varmasti ollut ihan odotettu. Mietimme suomalaiset seurat läpi, ja RoPS vaikutti parhaalta ratkaisulta tässä tilanteessa", Markkanen kommentoi Orsasportin sivulla.

Markkasen loppuvaiheet Realin kakkosjoukkueessa eivät sujuneet toivotusti loukkaantumisten vuoksi, ja irtisanomisen syyksi ilmoitettiin kesän aikana kertynyt ylipaino.

"Seura ilmoitti ratkaisustaan, ja itse tiedän nyt syyn. Valitettavasti en – eikä oikeastaan kukaan muukaan – voi syytä kertoa, mutta kunhan koko projekti on ohi, kerrotaanpa se sitten. Tarinat kahdeksastatoista liikakilosta olivat vakava syytös, mutta lopulta niin naurettava, että se oli jopa hauskaa", Markkanen kertoo.

Real Madrid Castillaa valmentaa seuralegenda Zinédine Zidane, ja Markkanen myöntää, että sillä oli suuri merkitys seuravalinnalle.

"Täytyy tunnustaa, että kun muutaman viikon harjoittelun jälkeen jäimme kahdestaan harjoittelemaan maalintekoa Zidanen keskittäessä laidalta, oli olo aika epätodellinen. Ensimmäisissä keskityksissä olin niin hämilläni, etten tainnut juuri palloja maaliin panna, mutta jotenkin ei tullut mieleen karjua laidalle parempia", Markkanen sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?