Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 varmisti naisten mestaruuden

Tasaisuus ja pelirohkeus ovat olleet valttia kauden aikana

Urheilu
 
Iina Salmi
Iina Salmi

Vantaalainen PK-35 kukisti Helsingin Jalkapalloklubin naisten liigan yläloppusarjassa 2–1 perjantai-iltana Myyrmäessä. Tulos merkitsi sitä, että Jari Väisäsen valmennettavat pääsevät juhlimaan Suomen mestaruutta toisena vuotena peräkkäin.

"Peli oli hermostunutta, mutta saimme kuitenkin sen, mitä lähdimme hakemaan", sanoi Väisänen.

Keskikenttäpelaaja Heidi Pihlaja vei PK-35:n 1–0-johtoon 12. minuutilla. Kymppipaikalla viihtyvä Iina Salmi lisäsi kotijoukkueen johdon 2–0:aan toisen jakson alussa. Se jäi myös voittomaaliksi, sillä HJK:sta onnistui maalinteossa vain Sanna Mäki.

PK-35 on hallinnut naisten liigaa tänä vuonna. Se on pelannut tappiotta, ja ainoastaan kolmessa ottelussa se on joutunut tyytymään tasapeliin.

Väisäsellä on ollut käytössään laaja pelaajamateriaali. Viime kauden joukkueesta Katri Nokso-Koivisto siirtyi Ilvekseen, ja Laura Kivistö lopetti. Kaikki muut viime kaudella pelanneet ovat jatkaneet myös kuluvalla kaudella.

"Tasaisuus on ollut valttimme. Meidän pelaajiamme ei ole nyt maalipörssin kärjessä, vaan osumat ovat jakaantuneet useammalle pelaajalle. Olen ollut tyytyväinen myös pelirohkeuteemme", kertoi Väisänen.

PK-35:llä on jäljellä liigan yläloppusarjassa vielä neljä ottelua. Ne se pelaa Kuopion Pallokissoja, Honkaa, Åland Unitedia ja Ilvestä vastaan.

Vantaalaisten syksy huipentuu Mestarien liigassa, jossa se on 32 parhaan joukossa. Se pelaa ensin kotonaan ruotsalaista Rosengårdia vastaan 7. lokakuuta ja vieraissa 14. lokakuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!