Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisten Superpesis vetää väkeä lehtereille

Kirittäret ja Lapua pelaavat mestaruudesta tänä vuonna

Urheilu
 
Vesa Moilanen lehtikuva
Mira Kolehmainen
Mira Kolehmainen Kuva: Vesa Moilanen lehtikuva

Jyväskylän Kirittärien pelinjohtaja Jussi Viljanen ja joukkueessa toista kautta pelaava Mira Kolehmainen odottavat toiveikkaina tänään alkavia naisten Superpesiksen loppuotteluita mestaruutta puolustavaa Lapuan Virkiää vastaan.

Kun Lapua ja Jyväskylä kohtasivat kolme vuotta sitten loppuotteluissa, ratkaisevaa mittelöä seurasi Jyväskylän Hippoksella naisten loppuotteluiden kaikkien aikojen ennätysyleisö (3 781 katsojaa). Lapua vei silloin mestaruuden pelattuaan silloin pudotuspeleissä täydet viisitoista ottelua.

Pesäpallo on seuratuin naisten palloilulaji Suomessa. Superpesiksessä on pidetty tarkkoja tilastoja yleisömääristä ja sääoloista. Tänä vuonna oli kylmempää kuin vuosi sitten, mutta runkosarjaotteluiden yleisökeskiarvo kohentui vuoden takaisesta. Nyt se oli 550 katsojaa.

Eniten naisten pesäpallo kiinnostaa länsirannikolla. Porin Pesäkarhut houkuttelee otteluihinsa lähes järjestään noin 1 000 katsojaa. Rauman Lukon yleisökeskiarvo on ollut tällä kaudella 872 katsojaa. Pori ja Rauma pelaavat tänä syksynä himmeimmistä mitaleista.

Kirittäret eteni loppuotteluihin kukistettuaan välierissä Pesäkarhut.

"Jotain on tehty oikein, ja pelaajia on osattu viedä eteenpäin", sanoi Kirittärien pelinjohtaja Jussi Viljanen, kun jyväskyläläiset varmistivat jo 15. peräkkäisen SM-mitalinsa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!