Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomen jengi

Urheilu
 
Mikko Koivisto, 194 senttiäHeittävä takamies, joka tulee hätiin penkiltä. Jyvä oli kateissa kesän ensimmäisissä maaotteluissa. Kaukoheittovire löytyi EM-kisojen lähetessä. Sai itseluottamusta.
Mikko Koivisto, 194 senttiäHeittävä takamies, joka tulee hätiin penkiltä. Jyvä oli kateissa kesän ensimmäisissä maaotteluissa. Kaukoheittovire löytyi EM-kisojen lähetessä. Sai itseluottamusta.
Shawn Huff, 198 senttiäSusijengin kapteeni, joka kantaa lempinimeä monitoimilinkkari. Se perustuu siihen, että kippari pystyy puolustamaan eri pelipaikkojen pelaajia. Heittopeli joskus liekeissä.
Shawn Huff, 198 senttiä
Susijengin kapteeni, joka kantaa lempinimeä monitoimilinkkari. Se perustuu siihen, että kippari pystyy puolustamaan eri pelipaikkojen pelaajia. Heittopeli joskus liekeissä.
Gerald Lee jr., 208 senttiäPystyy pelaamaan selkä koriin päin kolmen sekunnin alueella ja on uhka sisäpelissä. Levypallopeli ajoittain hyvää. Kaitsee usein vastustajan suurinta peluria. Ottaa ja antaa iskuja.
Gerald Lee jr., 208 senttiä
Pystyy pelaamaan selkä koriin päin kolmen sekunnin alueella ja on uhka sisäpelissä. Levypallopeli ajoittain hyvää. Kaitsee usein vastustajan suurinta peluria. Ottaa ja antaa iskuja.
Sasu Salin, 191 senttiäTuli joukkueeseen aikanaan heittäjänä, profiloitui puolustuspelin lukkomieheksi. Saanut ja ottanut jälleen heittovastuuta. Joukkueen ilopilleri. Kärsi selkävaivasta EM-kisojen aattona.
Sasu Salin, 191 senttiä
Tuli joukkueeseen aikanaan heittäjänä, profiloitui puolustuspelin lukkomieheksi. Saanut ja ottanut jälleen heittovastuuta. Joukkueen ilopilleri. Kärsi selkävaivasta EM-kisojen aattona.
Tuukka Kotti, 205 senttiäSuomen puolustuksen sielu ja kivijalka. Liikkuu puolustuksen rotaatiossa oikea-aikaisesti.Kotilla on isoksi pelaajaksi hyvä kääntöhyppyheitto. Suomen joukkueen kokenein pelaaja.
Tuukka Kotti, 205 senttiä
Suomen puolustuksen sielu ja kivijalka. Liikkuu puolustuksen rotaatiossa oikea-aikaisesti.
Kotilla on isoksi pelaajaksi hyvä kääntöhyppyheitto. Suomen joukkueen kokenein pelaaja.
Petteri Koponen, 194 senttiäJoukkueen pelillinen sielu, joka ei kaihda ratkaisuja. Kun heittopaikka on luotava itse, Koponen on ykkösvaihtoehto. Pelaa paljon, miten kroppa kestää viisi peliä kuudessa päivässä?
Petteri Koponen, 194 senttiä
Joukkueen pelillinen sielu, joka ei kaihda ratkaisuja. Kun heittopaikka on luotava itse, Koponen on ykkösvaihtoehto. Pelaa paljon, miten kroppa kestää viisi peliä kuudessa päivässä?
Matti Nuutinen, 200 senttiäSiirtyi EM-kisojen kynnyksellä Kreikan pääsarjaan, kun sopimus Katajan kanssa mahdollisti siirron. Pursuaa energiaa, tuo sitä penkiltä kentälle. Kehittynyt eri osa-alueilla. Hyvä heittäjä.
Matti Nuutinen, 200 senttiä
Siirtyi EM-kisojen kynnyksellä Kreikan pääsarjaan, kun sopimus Katajan kanssa mahdollisti siirron. Pursuaa energiaa, tuo sitä penkiltä kentälle. Kehittynyt eri osa-alueilla. Hyvä heittäjä.
Ville Kaunisto, 204 senttiäJoukkueen vasenkätinen jokeri. Kaukoheittovoimansa ansiosta ylimääräinen plussa yksittäisissä peleissä. Hyvä myös levypallopelissä, jos vastustajalla ei ole jättiläisiä.
Ville Kaunisto, 204 senttiä
Joukkueen vasenkätinen jokeri. Kaukoheittovoimansa ansiosta ylimääräinen plussa yksittäisissä peleissä. Hyvä myös levypallopelissä, jos vastustajalla ei ole jättiläisiä.
Joonas Cavén, 211 senttiäHeiveröinen jätti, joka pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla.Pelote vastustajille, koska pystyy ratkaisemaan kolmen pisteen kaaren takaa. Tuskin pelaa isoja minuutteja.
Joonas Cavén, 211 senttiä
Heiveröinen jätti, joka pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla.
Pelote vastustajille, koska pystyy ratkaisemaan kolmen pisteen kaaren takaa. Tuskin pelaa isoja minuutteja.
Roope Ahonen, 187 senttiäKolmostakamies, joka antaa huiliaikaa muille takamiehille. Saa rajoitetusti peliminuutteja.Kreikassa ammattilaisena pelaava Ahonen on oiva ratkaisija hyvänä päivänään.
Roope Ahonen, 187 senttiä
Kolmostakamies, joka antaa huiliaikaa muille takamiehille. Saa rajoitetusti peliminuutteja.
Kreikassa ammattilaisena pelaava Ahonen on oiva ratkaisija hyvänä päivänään.
Jamar Wilson, 185 senttiäElohopeamaisen nopea takamies, joka sysää painetta vastustajan pallolliselle pelaajalle. Uskaltaa ajaa korin alle. Kannustava ja hieno persoona. Onko sisäistänyt pelisysteemin?
Jamar Wilson, 185 senttiä
Elohopeamaisen nopea takamies, joka sysää painetta vastustajan pallolliselle pelaajalle. Uskaltaa ajaa korin alle. Kannustava ja hieno persoona. Onko sisäistänyt pelisysteemin?
Erik Murphy, 208 senttiäAivan eri kunnossa kuin MM-kisoissa vuosi sitten. Talvella NBA:n kehitysliigassa joukkueensa avainmiehiä. Tärkeä torjuntauhka puolustuksessa. Ratkaisee kaukaa ja ruuhkasta.
Erik Murphy, 208 senttiä
Aivan eri kunnossa kuin MM-kisoissa vuosi sitten. Talvella NBA:n kehitysliigassa joukkueensa avainmiehiä. Tärkeä torjuntauhka puolustuksessa. Ratkaisee kaukaa ja ruuhkasta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!