Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lapuan ulkopeli lähes täydellistä

Urheilu
 
Pasi Hautala
timo aalto
Jukka Liikala oli tyytyväinen Lapuan ulkopeliin.
Jukka Liikala oli tyytyväinen Lapuan ulkopeliin. Kuva: timo aalto
Jyväskylä 0
Lapua 2
Voitot 1–1

 

"Ulkopeli on meillä niin hyvää, että sitä ei hirveästi enää pysty parantamaan", sanoi Lapuan Virkiän pelinjohtaja Jukka Liikala.

Lauantaina naisten finaalisarjan avaus oli tasainen, mutta sunnuntaina Kirittäret oli heikoilla, kun se sai pelaajan kolmoselle vaivaiset kolme kertaa eikä kotiutus onnistunut kertaakaan. Jaksot päättyivät 0–3 ja 0–2.

Kirittäret on kohdannut mestaruuden puolustajan Lapuan tänä kesänä Hippoksella kolmesti ja on pystynyt ottamaan Lapuan ulkokentästä yhteensä vain kolme juoksua.

"Itsellä luisti ihan hyvin, ja selvästi olimme parempia. Eilenkin ulkopeli oli hyvää, mutta nyt vielä parempaa", sanoi kentän ykköspelaaja, Lapuan lukkari Elli Kattelus.

19-vuotias Kattelus vei aseet Kirittärien etenijöiltä. Syöttöasento oli todella lyhyt, ja sitä kautta etenijöiden lähdöt tulivat vaikeiksi.

"Eihän meidän lyhin pelaaja edes ehdi lyömään noihin", ihmetteli Kirittärien pelinjohtaja Jussi Viljanen.

Kirittärien niin ikään 19-vuotias lukkari Noora Patrikainen alkoi hänkin tuomarilinjan mukaisesti lyhentää syöttöasentoaan.

Lapuan ykköskärki yskähteli, eikä lyöjäkuningatar Janette Lepistö onnistunut, mutta vieraiden materiaali on sisäpelissä leveämpää. Kakkoskärki hoiti tarvittavat juoksut Lapualle osittain Kirittärien ulkokentän avustuksella.

Pasi Hautala
Jyväskylä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!