Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Raviratojen herrasmiehenä tunnettu Timo Leivo menestyy hienosti omilla kasvateillaan. Ongelmista kärsinyt Hillbilly Hilda (lähtö 5) on löytänyt taas huippuvireen ja erottuu kierroksen todennäköisimmäksi voittajaksi. Tamma lähtee rivakasti liikkeelle ja pääsee näistä asemista keulapaikalle hallitsemaan tapahtumia. Sen tappio olisi iso yllätys.

Viikon tärppi

Romania Ans (lähtö 3) esiintyi viikko sitten vahvasti edukseen voittamalla Toto65-lähdön räväkällä loppukirillä. Suursuosikki Oden Tilly palaa pieneltä huoltotauolta ja sen päivän vire on sen takia hienoinen arvoitus. Hannu Torvisen tällä kertaa rattailleen saava Romania Ans saa nyt hyvän juoksun kärjen tuntumassa ja sen loppukiri voi tuottaa tälläkin kertaa toivotun tuloksen.

Seuraa tätä

Iittiläisvalmentaja Matias Salon talli on ollut tällä kaudella oivassa vedossa. Reilun tusinan hevosen valmennustalliin on tullut jo 23 voittoa ja useampi kuin joka neljäs startti on päättynyt voittoon. Vermoon Salo tulee kahden valmennettavansa kanssa ja näistä kumpikin pystyy voittoon. Freddie Alen (lähtö 1) lähtöpaikka on ikävä, mutta juoksun onnistuessa ruunalta on lupa odottaa vahvaa panosta. Oden Tilly puolestaan on tehnyt jo pitkään hienoja esityksiä ja on vahvoilla.

Toto65-kierros 37 / Helsinki HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1. lähtö: 4, 8, 7, 3

2. lähtö: 1, 5, 4, 10, 7

3. lähtö: 7, 6

4. lähtö: 9, 7

5. lähtö: 4

6. lähtö: 2, 4, 1

4x5x2x2x1x3=240 riviä – 24 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 9.9. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto65-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!