Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisilla kymmenen pisteen johto

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Antti Aimo-Koivisto Lehtikuva
Minna Nikkanen
Minna Nikkanen Kuva: Antti Aimo-Koivisto Lehtikuva

1. Keihäsnaisille
kolmoisvoitto

Suomen keihäsnaiset ottivat odotetusti kolmoisvoiton. Pisimmän kaaren, 57,71, kiskaisi Heidi Nokelainen. Toiseksi tuli Sanni Utriainen (56,72) ja kolmanneksi Oona Sormunen (52,90). Ruotsin Elisabeth Höglund heitti ennätystuloksensa 52,02, mutta ei mahtanut suomalaisille mitään

2. Nikkanen yritti SE-tulosta

Suomen naiset ottivat vaikeissa, tuulisissa olosuhteissa hypätyssä kisassa kaksoisvoiton. Minna Nikkanen yritti kolmesti SE-tulosta 461, mutta ei onnistunut yrityksissään, joten voittotulokseksi jäi 446. Toiseksi hyppäsi Aino Siitonen tuloksella 415. Ruotsin ykköstykki Angelina Bengtsson joutui vetäytymään perjantaina loukkaantumisen vuoksi ottelusta.

3. Latvala letkeänä

Rennonletkeästi juossut Hanna-Maari Latvala voitti naisten 100 metrin juoksun ajalla 11,72 ennen Ruotsin Elin Östlundia ja Daniella Buskia. "Oli tosi rento juoksu, alusta asti tosi hyvä. Kun sai hyvän lähdön ja kiihdytyksen, niin tuli jopa turhan isokin rentoutus, että jaaha tämä oli tässä. Lopussa kiristin, että ei mene ihan hölkäksi", Latvala naurahti. Hilla Uusimäki juoksi 400 metrillä voittoon ajalla 54,67, ja miesten maaottelussa Elmo Lakka voitti 110 aidat ajalla 14,00.

4. Miehet takaa-ajajina

Ruotsi-ottelun pistetilasto on ensimmäisen päivän jälkeen suomalaisittain iloista ja surullista luettavaa. Suomen naiset ovat johdossa pistein 107–97, ja Ruotsi dominoi puolestaan miesten maaottelua pistein 132–73. Sunnuntaina on luvassa esimerkiksi miesten keihäs, jossa suomalaiset hakevat kolmoisvoittoa Tero Pitkämäen johdolla. Naisissa kisataan esimerkiksi 100 metrin aidat, jossa on mukana Nooralotta Neziri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!