Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salibandymiehille suurin tappio sitten 80-luvun

Myös naiset hävisivät sunnuntaina

Urheilu
 

Suomen miesten salibandyjoukkue koki sunnuntaina kaikkien aikojen kolmanneksi suurimman tappionsa.

Ruotsi voitti Malmössä pelatun maaottelun peräti 12–3. Viimeksi Suomi on hävinnyt suurinumeroisemmin joulukuussa 1989, jolloin Ruotsi voitti 12–1.

Ruotsi ratkaisi pelin jo ensimmäisessä erässä karkaamalla 5–0-johtoon. Suomen päävalmentaja Petri Kettunen sanoo, että lukemien takana oli osittain se, että Suomi karvasi korkealta.

"Näin voi käydä kun lähdetään karvaamaan korkealta. Halusimme nähdä, mitä kaveri silloin tekee ja mitä tapahtuu, ja siinä tuli näppäilyvirheitä jolloin Ruotsi pääsi painelemaan läpi. Toki vastustaja pelasi tänään hyvin, mutta annettiin myös maaleja selkeillä omilla henkilökohtaisilla karvaus- ja pallollisilla virheillämme", Kettunen kommentoi salibandyliiton tiedotteessa.

Suomen maalit tekivät Lauri Kapanen, Tero Tiitu ja Jami Manninen.

Myös Suomen naisille ottelu Ruotsissa toi tappion. Ruotsi voitti 7–3. Suomen maalit tekivät Katri Luomaniemi, Tiia Ukkonen ja Eliisa Alanko.

"Meillä oli ihan hyvä valmistautuminen ja tunnetila ja alussa paikat mennä johtoonkin mutta Ruotsi pääsi kuitenkin iskemään kaksi kertaa ykkössektorista meidän oltuamme puoli metriä väärässä paikassa", valmentaja Markus Huhtimo sanoi tiedotteen mukaan.

Maat kohtasivat viikonloppuna kahdesti sekä miehissä että naisissa. Vantaalla pelatuissa peleissä voittivat Suomen naiset ja Ruotsin miehet. Samalla laskettiin maaottelupisteitä, joita sai otteluvoitosta kaksi ja pelien jälkeen lauotusta rangaistuslaukauskilpailusta yhden. Ruotsi voitti maaottelun pistein 9–3.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!