Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keihäsmiehet eivät petä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Jussi Nukari Lehtikuva
Matilda Bogdanoff (vas.), Viivi Avikainen ja Reetta Hurske juhlivat kolmoisvoittoa.
Matilda Bogdanoff (vas.), Viivi Avikainen ja Reetta Hurske juhlivat kolmoisvoittoa. Kuva: Jussi Nukari Lehtikuva

1. Keihäsmiehet vahvoja
Suomen miehet ottivat keihäänheitossa kolmoisvoiton. Tero Pitkämäki heitti 84,42, Ari Mannio 82,85 ja Ari Ruuskasta paikannut Teemu Wirkkala 82,73. Pitkämäki kertoi olevansa tyytyväinen kauteen. "Hyvä arvosana etenkin siitä, ettei heikkoja hetkiä paljon tullut. Tasaista, vähän konemaista pommittamista 85:n päälle suurimmaksi osaksi. Se antaa hyvän pohjan talvea ja ensi kesää varten."

2. Söderberg kaipaa voimaa
Moukarinheittäjä David Söderberg johdatti suomalaiset kolmoisvoittoon (76,44). Tuomas Seppänen (73,58) oli toinen ja Joachim Koivu (70,95) kolmas. Söderberg ei ollut tyytyväinen. Hän oli ladannut itsensä rikkomaan olympiarajan, 78 metriä. "Kun lähtee täysillä liikkeelle, niin lantio pettää vähän. Pitää hankkia pyllyyn vähän lisää voimaa."

3. Ilman Neziriäkin kolmoisvoitto
Suomen joukkue koki kaksi kovaa iskua, kun Nooralotta Neziri ja Sandra Eriksson joutuivat jättämään maaottelun väliin. Reetta Hurske tuli pikahälytyksellä Nezirin tilalle, ja suomalaiset nappasivat pika-aidoissa kolmoisvoiton. Matilda Bogdanoff voitti (13,57), Viivi Avikainen oli toinen (13,75) ja Hurske kolmas (13,77).

4. Tutut nimet kärjessä
Sunnuntaina lajivoitot nappasivat Hanna-Maari Latvala 200 metrillä, Johanna Peiponen 10 000 metrillä, Matilda Bogdanoff 100 metrin aidoissa ja Sanna Kämäräinen kiekossa. Suomen naiset voittivat myös 400 metrin viestin. Miehissä voittivat Söderberg, Pitkämäki, Eemeli Salomäki seiväshypyssä, Simo Lipsanen kolmiloikassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?