Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jaro otti maukkaan pisteen HJK:lta

Klubin valmentaja Mika Lehkosuo harmitteli hukattuja paikkoja

Urheilu
 
Kaj Högdahl
Veikkausliigan huippuhetket 13.9.2015
Veikkausliigan huippuhetket 13.9.2015
Jaro 1 HJK 1

Kotijoukkue Jaro oli kuskin paikalla ja HJK panosti vastahyökkäyksiin, kun joukkueet kohtasivat sunnuntaina Pietarsaaressa. Vastaiskuja HJK:n olikin helppo käyttää, kun tilaisuus tuli. Olihan raitapaidoilla asettaa kärkeen liigan osaavimmat Erfan Zeneli, Demba Savage ja taas mukana ollut Macoumba Kandji.

Pelissä oli vauhtia alusta saakka. Atomu Tanaka haki pitkillä syötöillä laitoja ja lähti itse keskelle. 30 minuutin kohdalla se tuotti tulosta, kun Tanaka teki ottelun avausmaalin. Maalivahti Thomas Dähne käynnisti nopean vastahyökkäyksen Erfan Zenelin kautta, ja hänen poikittaissyöttönä tavoitti Tanakan, joka laukoi tarkasti tolpan kautta joukkueensa johtoon.

Toisella 45-minuuttisella kotijoukkueen ote tiukkeni, ja se vyörytti jatkuvasti. HJK:n uudistunut alakerta pystyi purkamaan Jaron yritykset pitkään. Maalivahti Dähne torjui vielä 60. minuutilla Boris Kadion laukauksen.

Vähän myöhemmin Dähne joutui antautumaan, kun Kadio puski näyttävästi kentän parhaan pelaajan, Alexei Eremenko juniorin, antaman vapaapotkun verkkoon.

Jatkossa kummatkin hakivat vielä voittomaalia, mutta onnistumatta.

HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo harmitteli viimeistelyä vastahyökkäyksissä.

"Kaikki sujui muuten pelillisesti hyvin, mutta emme voittaneet vaikka olimme 4–5 kertaa avopaikassa. Vastahyökkäykset on vietävä loppuun saakka. Molemmat taistelivat henkeen ja vereen. Niinpä sitten väsähdimme viimeisellä kaksikymppisellä", tiivisti Lehkosuo.

Kotijoukkue Jaron käskijä Alexei Eremenko oli tyytyväinen noususta tasoihin.

"Siitä olen onnellinen, että joukkue taisteli ainakin 120-prosenttisesti. Tämä oli hieno peli kaiken kaikkiaan. Mutta valmentajan näkökulmasta pelaajat olivat lopussa liiankin innokkaita hakemaan voitto-osumaa, minkä vuoksi oli jäädä aukkoja", päätti Eremenko.

Kaj Högdahl
Pietarsaari

Aki Paavola
Jaron maalivahti Emil Öhberg nappaa Demba Savagen (kesk.) ja Mathias Kullströmin tavoitteleman pallon.
Jaron maalivahti Emil Öhberg nappaa Demba Savagen (kesk.) ja Mathias Kullströmin tavoitteleman pallon.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!