Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
TuomasKorvenoja
TuomasKorvenoja

Viikon varma

Elina Laakkosen valmentama EL Blackjack (lähtö 6) löysi keskikesällä voittosävelen saatuaan Tuomas Korvenojan rattailleen. Vermossa EL Blackjackin suurin haaste on sisäradan lähtöpaikka. Ruuna tuskin pystyy puolustamaan keulapaikkaa auton irrotessa, mutta Korvenoja luovii sisäradalta vapaille vesille, ja valjakko päässee tuulenhalkojaksi ensimmäisellä takasuoralla. Tämän jälkeen tappioon on vaikea uskoa.

Viikon tärppi

Suomenhevosten kohtaamisessa (lähtö 2) suosikit ovat haavoittuvaisia, joten yllätys muhii ilmassa. Jarmo Saarela kiertää ahkerasti Suomea ja menestyy hienosti etenkin pohjoisessa. Vermossa Saarelan voitot yllättävät usein pelaajat. Nyt ajokkina on nousukuntoinen R.R. Tuike, joka otti viime vuonna seitsemän ykköstä. Tällä kaudella kuparinen on vielä puhkomatta, mutta nappijuoksulla voittokin on mahdollinen.

Huomaa tämä

Viime viikon Toto 65 -kierros oli suosikkien juhlaa, joten viisi oikein -tuloksen veikanneille ei jäänyt jaettavaa. Tällä kierroksella potissa on siis lähes 85 000 euroa ylimääräistä rahaa. Kannattaa kuitenkin huomata, että lisäpotti jaetaan vain ylimpään voittoluokkaan eli kuusi oikein -tuloksille. Siksi myös panokset kannattaa kohdistaa vain täysosuman hakemiseen, jolloin voitot saa kaksinkertaisena.

Toto 65 -kierros 38 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 6

2. lähtö: 10, 3, 7, 9, 4

3. lähtö: 3, 1, 10, 12, 11, 7

4. lähtö: 2, 6

5. lähtö: 1, 6, 2, 11, 7, 10

6. lähtö: 1

1x5x6x2x6x1 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 16.9. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?