Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jukurit Mestikseen liigakutsu taskussaan

Urheilu
 

Jukureille alkava Mestiksen jääkiekkokausi merkitsee jäähyväisiä. Kiekko ei ole pudonnut jäähän, mutta mikkeliläisillä on jo taskussaan kutsukortti ensi kaudeksi Liigaan.

Jukurit otti keväällä sarjatason kuudennen mestaruutensa lyömällä finaaleissa KooKoon, joka nousi alkaneen kauden Liigaan. Syyskesästä kabineteissa päätettiin, että myös Jukurit on valmis eliittiin.

KooKoon ja Jukurien jätettyä Mestiksen Liiga sulkee ovensa muutamaksi vuodeksi. Seuraavan kerran ovi saattaa raottua syksyllä 2018.

Jukurit kuuluu alkavan Mestis-kauden suosikkeihin. Sen kovia haastajia ovat Hokki ja TuTo.

Kiekko-Vantaa rakentaa uutta tulevaisuutta. Toimitusjohtaja Kai Sointu lunasti elokuussa seuran osakkeiden enemmistöosuuden eteläkorealaiselta monialayritykseltä.

K-Vantaan päävalmentaja on Simo Mälkiä, jolla on nimekkäät apuvalmentajat Jani Honkanen ja Vesa Toskala.

Pääkaupunkiseudun kiekkokasvatti Honkanen voitti liigakultaa Ässissä 2013. Toskala on torjunut kiekkoja NHL:ää myöten. Toskalalla ja Soinnulla on Ilves-tausta.

Vantaan kapteeni Toni Leinonen, 23, lähti IFK:sta hakemaan vastuuta lohipaidassa. Maalivahti on Jokereista KHL-paikkaa kyttäävä Jani Kautto, jonka viime kauden aisapari Noora Räty palasi Pohjois-Amerikkaan.

Mestiksen seuroissa on paljon kokemusta. Pelaajasiirroista merkittäviin kuuluu lähes 1000 liigaottelua pelanneen puolustaja Marko Kauppisen muutto Jukureihin.

Tuttuja valmentajanimiä löytyy mm. SaPKosta: päävalmentaja on Pasi Räsänen, ja kasvattajaseuraansa maalivahtivalmentajaksi palasi Jarmo Myllys. Kovin valmentajatulokas on tietysti Keuruun ohjaukseensa ottava Ville Nieminen.

Mestiksessä pelaa 12 seuraa, joista keväällä kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Sarjan tulokkaita ovat ennestään tutut Jokipojat Joensuu, RoKi Rovaniemi ja Kokkolan Hermes.

Hermes kohosi otsikoihin purkamalla viime viikolla maalivahtinsa Richard Ullbergin sopimuksen. Pelaaja kommentoi sosiaalisessa mediassa myönteisesti kannabiksen käyttöä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!