Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NHL-tähti Patrick Kane pyysi anteeksi perheeltään ja seuraltaan

Tähtipelaajan ahdisteluepäily häiritsee Chicagon valmistautumista

Urheilu
 

Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjä Patrick Kane on kommentoinut ensimmäistä kertaa häntä vastaan esitettyjä ahdisteluväitteitä.

Poliisi epäilee Kanea 20-vuotiaan naisen seksuaalisesta ahdistelusta elokuussa.

Torstaina Kane vakuutti, että hän ei ole tehnyt mitään väärää. Hän myös pyysi anteeksi aiheuttamaansa julkisuutta perheeltään, joukkuekavereiltaan, seuralta ja sen faneilta.

"Kunnioitan juridista prosessia enkä kommentoi kesken olevaa asiaa. Olen luottavainen, että kun kaikki faktat on tuotu esiin, vapaudun epäilyistä, että olisi tehnyt jotain väärää", Kane sanoi ESPN:n mukaan.

Kane oli varovainen vastatessaan kysymyksiin fanien reaktioista, liittymisestä joukkueen harjoitusvahvuuteen tai juomisen lopettamisesta.

Hänen mukaansa ei ollut sopiva hetki kommentoida. Joka tapauksessa Kanen saama huomio häiritsee hallitsevan Stanley Cup -mestarin valmistautumista ensi kauteen. Blackhawksin puheenjohtaja John McDonough tyytyi sanomaan, että seura tietää Kanen olevassa erittäin vakavassa tilanteessa.

"Tämä ei ole ollut helppo tilanne kenellekään."

Buffalossa syntynyt Kane asuu pelikauden ulkopuolella kotikaupungissaan Eriejärven rannalla sijaitsevassa luksusasunnossaan.

Kane, 26, on voittanut Chicagossa kolmesti Stanley Cupin ja on yksi NHL:n suosituimpia pelaajia. Hän teki äskettäin Chicagon kanssa kahdeksan vuoden ja 84 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!