Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentopallomiehet piinasivat MM-mitalistia

Suomi hukkasi ottelupallon Saksaa vastaan

Urheilu
 
Kalle Parkkinen
Olli-Pekka Ojansivu
Olli-Pekka Ojansivu Kuva: Kalle Parkkinen

Suomen miesten lentopallomaajoukkue paransi otteitaan perin vaisun avauserän jälkeen, mutta taipui Saksalle viisieräisessä maaottelussa perjantai-iltana Salossa.

Vitaly Heynenin komennossa pelaava Saksa voitti trillerin 3–2, ja erät päättyivät vierailijalle 25–13, 22–25, 25–20, 21–25 ja 17–15.

EM-turnaukseen valmistautuvien maiden mittelössä Suomella oli ratkaisevassa erässä ottelupallo (14–13), mutta se jäi hyödyntämättä. Saksa tuli takaa tasoihin ja lopulta ohi jatkopalloissa.

"Me löimme viidennen erän ratkaisuvaiheissakin kaksi todella kovaa paukkua, mutta vastustaja vain nosti ne peliin. Olen erittäin iloinen joukkueen yleisilmeestä. Opimme ensimmäisestä erästä, miten joukkue reagoi, ja se tuli takaisin. Pelaajat auttoivat toisiaan", sanoi Suomen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo tiedotteessa.

Sammelvuon mielestä tuplamaaottelut viime syksyn MM-pronssimitalistia vastaan palvelevat hyvin valmistautumisessa Italiassa pelattavaan EM-turnaukseen.

"Olemme oikealla tiellä. Lauantaina on aikainen peli. Palautumisaikaa on vähän, ja niin on myös EM-turnauksessa", sanoi Sammelvuo ja viittasi tiiviiseen pelirytmiin alkulohkossa.

Vaihdosta toisessa erässä kentälle tullut Urpo Sivula oli Suomen ykkösnimi yhdessä libero Lauri Kermisen sekä hakkuri Olli-Pekka Ojansivun kanssa.

Suomi aloitti kokoonpanolla Eemi Tervaportti, Antti Siltala, Tommi Siirilä, Sauli Sinkkonen, Olli Kunnari, Ojansivu ja liberona Kerminen.

 

Suomi ja Saksa kohtaavat uudelleen tänään lauantaina Salossa kello 16.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!