Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:n Honkavaara pyörällä kotimatkalle

Helsinkiläiset hakivat Lahdesta murskavoiton

Urheilu
 
Eerikki Lyytikäinen
IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara nousi pyörän selkään Lahdessa
IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara nousi pyörän selkään Lahdessa
FC Lahti 0 HIFK 5

Helsingin IFK pelasi varmasti kauden parhaan ottelunsa jalkapallon Veikkausliigassa, kun se löi upean esityksen jälkeen FC Lahden Kisapuistossa.

Helsinkiläisten voittolukemat olivat mykistävät 5–0 (3–0). IFK näytti sen, mitä palloilulajeissa merkitsevät muun muassa tahto, sydän, halu ja aito intohimo lajia kohtaan.

Lahtelaisjoukkue oli kuin nippu tärkeitä virkamiehiä, jotka olivat vain saapuneet paikalle. HIFK:n ryhmästä löytyi työmiehiä, jotka olivat valmiita panemaan itsensä likoon.

"Tämä oli meiltä ihan unelmapeli. Kaikki tuntui onnistuvan. Olen hemmetin iloinen ja helpottunut. Sotaa emme ole edelleenkään voittaneet, mutta tästä on helpompi jatkaa kohti seuraavia taisteluita", väkevän kamppailun pelannut helsinkiläishyökkääjä Esa Terävä sanoi hymy kasvoillaan.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli lupautunut polkemaan pyörällä Lahdesta Helsinkiin, jos joukkue nappaisi FC Lahdelta täydet pisteet.

Kun pitkään kestäneet IFK:n pukukoppijuhlat hieman rauhoittuivat, alkoi Honkavaara sovittaa pyöräilykypärää päähänsä. "Kiitos vaan äijät! Se on menoa nyt. Saattaa olla, että en selviä kotimatkasta yhdellä pysähdyksellä", Honkavaara naurahti.

FC Lahden luotsi Toni Korkeakunnas oli kiukkua täynnä ottelun jälkeen. "Pyydän vilpittömästi kaikilta paikalla olleilta ihmisiltä anteeksi. Esityksemme oli hävettävän huono."

Eerikki Lyytikäinen
Lahti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!