Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK on nyt lähellä katastrofia

Urheilu
 
Ari Virtanen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n urheilutoimittaja.

Karu totuus on, että HJK ei ole enää suosikki mestariksi. Tämänhetkisen tilanteen valossa on jopa todennäköisempää, että RoPS olisi lähempänä mestaruutta kuin HJK. Se on RoPSin hyvyyttä, mutta seurausta myös HJK:n valmennuksen ja seurajohdon epäonnistumisista.

Mestaruuden menettäminen olisi HJK:lle jättimäinen katastrofi, joka katkaisisi mestaruusputken ja vuosia jatkuneen Mestarien liigan lohkovaiheen tavoittelun. Eurooppa-liigan karsinnoissa HJK:lla olisi valtava urakka päästäkseen lohkovaiheeseen. Puhumattakaan siitä, miten vaikea tie sijoittamattomalla Veikkausliigan mestarilla olisi Mestarien liigan karsinnoissa.

HS:n tietojen mukaan seurajohto ei ole pitänyt kriisipalaveria viidennen perättäisen voitottoman ottelun jälkeen. Mestaruuden uusiminen vaatii nyt voittosarjaa. Kaikki on vielä Klubin omissa käsissä.

"Meidän pitäisi saada lumipalloefekti pysäytettyä ja käyttöön se ryhmä, joka tässä joukkueessa on", HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi ottelun jälkeen.

HJK:lla on jäljellä kuusi ottelua, joista viisi vieraissa. Tällä kaudella sen vierassaldo on 2–5–4. Loppuotteluohjelma näyttää tältä: SJK, KTP, IFK Mariehamn ja VPS vieraissa, kotiottelu 18. lokakuuta IFK Mariehamnia vastaan sekä KuPSia vastaan viimeinen vierasottelu.

Veikkausliiga on jännittävämpi kuin aikoihin. HJK:n kärsimystaistelusta nautitaan Helsingin ulkopuolella.

Ari Virtanen HS
ari.virtanen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!