Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaveruuden karaisua

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija

Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen eivät peittele, että he viihtyvät hyvin yhdessä tallikavereina. Yhteistyön perustana on tietysti, että kaksikko nähdään mahdollisimman usein yhdessä myös palkintopallilla Grand Prix -viikonlopun päätteeksi.

Tarvittiin 13 yritystä, että Vettel ja Räikkönen ensi kerran kiipesivät yhtä aikaa podiumille Ferrarin punaisissa vetimissä.

Kysyin FIA:n virallisessä palkintopressissä, tuntuiko erilaiselta olla palkinnoilla yhdessä tallikavereina verrattuna niihin aikoihin, kun he ajoivat vastakkain eri talleissa.

Edellisen kerran niin tapahtui kaksi vuotta sitten Koreassa, kun Vettel voitti Red Bullilla ja Räikkönen oli Lotuksella toisena.

Vettel hehkutti ikuista kunnioitustaan aina häntä samalla lailla kohdelleelle kaverilleen, mutta Räikkönen teki vastauksellaan suuremman vaikutuksen sanomalla, että jos hän jollekin häviää ja pääsee palkinnoille, kaikkein mieluiten hän on silloin pallilla Vettelin voittaessa.

Tällaiset kommentit ovat kaikkein makeinta mannaa uudelle Ferrari-johdolle, joka vannoo tiimihengen, harmonian ja yhteisten tavoitteiden nimeen.

Kaksi Ferrarin kuljettajaa oli viimeksi yhdessä palkintopallilla kaksi vuotta sitten Espanjassa, kun Fernando Alonso voitti ja Felipe Massa oli kolmas. Alonso ja Massa olivat tallikaveruksina yhdessä palkinnoilla yhteensä kuusi kertaa neljässä vuodessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!