Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Harri Koivusen valmentama Shadow Of Brisbane (lähtö 5) on aloittanut uransa tyylikkäästi. Tilillä on jo viisi voittoa kahdeksasta yrityksestä. Viimeksi tuli kunniakas kakkossija, joten kunto on kohdallaan. Koivunen ottanee alkumetrit varman päälle, ja ruuna ratkaisee pelin räväkällä loppukirillä.

Viikon tärppi

Viime vuonna peräti kymmenen kertaa voittanut Bite The Bullet (lähtö 1) on löytänyt huippukunnon. Viimeksi se yritti haastaa kovan Valentin Ladayn, mutta ohi ei ollut asiaa. Iikka Nurmosen ajokki lähtee auton takaa terävästi liikkeelle ja pääsee tuulenhalkojaksi. Viimeksi voiton tyylitellyt Agnese kohtaa nyt aiempaa kovemman vastuksen. Sen rahkeet eivät taida riittää voittoon, joten luotamme Bite The Bulletin ideavarmaksi.

Seuraa tätä

Mika Kallion valmentama Sekottaja (lähtö 4) on yksi ahkerimmin kilpailevista suomenhevosista. Vermon startti on sille jo uran 302:s. Se on pikkuhiljaa kivunnut aivan terävimmälle tammahuipulle, ja uran huippukohtana on tähän asti ollut Porin kuningatarkisan pitkän matkan voitto SE-ajalla. Vermossa Sekottaja kohtaa kovat oriit. Voittoon venyminen olisi yllätys.

Toto 65 -kierros 39 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 6

2. lähtö: 10, 3, 8, 2

3. lähtö: 2, 8 ,9, 13, 10, 11

4. lähtö: 7, 3, 9

5. lähtö: 7

6. lähtö: 6, 1, 7, 4, 5

1x4x6x3x1x5 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 23.9. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!