Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huipputärkeä SJK-peli lähestyy: HJK:lla on kentällinen loukkaantuneita

Formose Mendy ja Ousman Jallow saattavat pelata SJK-ottelussa

Urheilu
 
Nikolai Alho
Nikolai Alho

Veikkausliigan hallitseva mestari HJK on keväästä lähtien linkuttanut lukuisten loukkaantumisten takia puolirampana eteenpäin. Kun joitain pelaajia on saatu takaisin pelikuntoon, on uusia loukkaantumisia tullut.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi RoPS-ottelun jälkeen, että joukkueessa pitäisi saada pysäytettyä lumipalloefekti, joka perättäisistä loukkaantumisista on muodostunut.

Joukkueessa on HS:n tietojen mukaan otettu viime aikoina vähemmän riskejä peluuttamisen kanssa. Myös fyysistä harjoittelua on muutettu lihasvammojen estämiseksi.

Sunnuntain ottelun jälkeen joukkueessa oli 11 loukkaantunutta pelaajaa. Keskiviikkona HJK kohtaa mestaruustaistelun kannalta avainottelussa sarjakakkonen SJK:n, ja loukkaantuneiden pitkästä listasta pitäisi saada joitain pelaajia mukaan.

Varmasti keskiviikon ottelusta ovat poissa kapteeni Markus Heikkinen, laitapakki Veli Lampi, toppari Aapo Halme ja laituri Nikolai Alho.

Seuraavien pelaajien pelikunto ratkeaa vasta keskiviikkona: toppari Juhani Ojala, laituri Erfan Zeneli, laitapakki Sebastian Sorsa, hyökkääjä Ousman Jallow, laituri Formose Mendy ja keskikenttäpelaajat Obed Malolo sekä Guy Moussi.

HS:n tietojen mukaan Jallow ja Mendy osallistuivat maanantain harjoituksiin ja ovat lähellä pelikuntoa.

HJK saa pelikiellosta takaisin kokoonpanoon Atomu Tanakan ja Tapio Heikkilän.

HJK:n avauskokoonpano SJK:ta vastaan voisi olla esimerkiksi seuraavanlainen keskiviikkona: Thomas Dähne; Roni Peiponen, Heikkilä, Gideon Baah, Taye Taiwo; Moussi, Rasmus Schüller; Demba Savage, Tanaka, Mendy; Jallow.

Neljästä edellisestä liigaottelusta kolmessa HJK on saanut kasaan kokoonpanon, joka on ollut enemmän tai vähemmän varamiehinen.

Tampereella Ilves-ottelussa loukkaantumistilanne oli niin paha, että vaihtopenkilläkin oli loukkaantuneita. Pietarsaaressa viime sunnuntaina penkillä oli enää viisi pelaajaa. RoPSia vastaan penkillä oli sentään kuusi pelaajaa, mutta sekin koostui pitkälti junioreista.

Pelaajahankinnat kesken kauden ovat olleet epäonnisia, kun ulkomaille myytyjä Robin Lodia ja Valtteri Morenia korvaamaan hankitut Ojala ja Toni Kolehmainen ovat olleet hekin loukkaantuneina.

Kapteeni Heikkinen on ollut mukana HJK:n harjoituksissa ja otteluissa loukkaantumisenkin aikana. Heikkinen on ollut tärkeä johtaja joukkueessa.

 

SJK–HJK keskiviikkona Seinäjoella kello 17.00. ISTV näyttää ottelun.

Ousman Jallow
Ousman Jallow
Obed Malolo
Obed Malolo
Formose Mendy
Formose Mendy
Guy Moussi
Guy Moussi
Juhani Ojala
Juhani Ojala
Aapo Halme
Aapo Halme
Markus Heikkinen
Markus Heikkinen
Sebastian Sorsa
Sebastian Sorsa
Veli Lampi
Veli Lampi
Erfan Zeneli
Erfan Zeneli
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?