Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n Lehkosuo käsistä lipuvasta mestaruustaistelusta: "Luovuttajat ovat jossain muualla"

Urheilu
 
HJK:n päävalmentaja Lehkosuo: ”Luovuttajat ovat jossain muualla kuin joukkueessa”
HJK:n päävalmentaja Lehkosuo: ”Luovuttajat ovat jossain muualla kuin joukkueessa”
HJK:n päävalmentajan Mika Lehkosuon mukaan joukkue yrittää loppuun saakka taistella Veikkausliigan mestaruudesta. HJK hävisi keskiviikkona SJK:lle liigan kärkikamppailussa, mikä merkitsi sitä, että HJK:lla ei ole mestaruustaistelu enää omissa käsissä. Toimittaja: Ari Virtanen, kuvaus ja editointi: Vesa Koivunen

Seinäjoki. Hallitseva mestari on kaatunut, eläköön uusi mestari – kohta voi jo julistaa. Mestaruustaistelu ei ole enää kuusi kertaa peräkkäin tittelin voittaneen HJK:n omissa käsissä. Nyt alkaa olla vaarassa kaksi seuraavaakin sijaa, joilta pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin.

Seinäjoen Keskuskentällä laskeutui hämärä pelikentän ja HJK:n ylle juuri, kun kotiyleisö hurrasi voittoa.

SJK nousi voitolla Veikkausliigan kärkeen ohi RoPSin. HJK on kolmantena viisi pistettä RoPSia ja kuusi pistettä SJK:ta perässä.

Klubin pelaajat marssivat synkeinä pukukoppiin yleisön välistä. Vain Taye Taiwo, Gideon Baah, Atomu Tanaka ja Obed Malolo jaksoivat läpsytellä ojennettuja käsiä matkalla koppiin. Taas kerran harjoituksissa ja kopissa luotu lataus katosi kentällä.

Vuotava puolustus, haparoiva maalivahti, pari loukkaantumista ja hyökkäyspeli, joka puski vastustajan puolustusmuuriin sekä takaiskuista mureneva pelimoraali. Siinä kiteytettynä HJK:n ongelmat Seinäjoella. Lopussa SJK:n 3–0-johtomaalin jälkeen Suomen jalkapallon lippulaiva oli laskenut purjeensa ja keinui murheellisissa vesissä.

Viimeiset 20 minuuttia oli pelailua.

VESA KOIVUNEN
HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo poistui Seinäjoella kentän laidalta kuudennen perättäisen voitottoman ottelun jälkeen.
HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo poistui Seinäjoella kentän laidalta kuudennen perättäisen voitottoman ottelun jälkeen.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo hautautui toisella puoliajalla vaihtopenkin uumeniin, mutta löysi itsestään positiivisuutta ottelun jälkeen.

"Urheilu koettelee joskus kovaa. Tämä ei ole loppu, vaan ehkä uuden alku", Lehkosuo sanoi.

HJK:n tilanne mestaruustaistelussa rupeaa kääntymään mahdottomaksi.

"Luovuttajat ovat jossain muualla kuin tässä joukkueessa", Lehkosuo sanoi.

SJK:n voiton arkkitehtina hääri 18-vuotias brasilialainen keskikenttäpelaaja Allan Souza, joka alusti kaikki kolme maalia. Liverpoolista lainalle tullut Souza on kansainvälisen tason lupaus. SJK:n päävalmentajan Simo Valakarin mukaan Souza oli käänteentekevä pelaaja.

"Hieno pelaaja, hyvä jalka. Hän pystyi rytmittämään peliä, ja oli hienoa nähdä tilannekovuus. Kaiken kaikkiaan hieno joukkue-esitys", Valakari sanoi.

17. minuutilla Souza haki jalan vapaaksi ja laukoi paristakymmenestä metristä. Veto tuli kohti maalivahti Daniel Örlundia, joka pompautti pallon eteensä. Timo Tahvanainen sijoitti pallon maaliin ja vei SJK:n 1–0-johtoon.

55. minuutilla Souzan kulmapotku suuntautui takatolpalle, eikä Örlund osunut kädellään palloon. Takatolpalla Roope Riski pääsi suoraan maaliin menossa olleeseen palloon.

64. minuutilla Souza antoi täydellisen kulmapotkun takakulmalle, josta Ariel Ngueukam puski 3–0-maalin.

Lehkosuo totesi, että maalivahtivalinta oli väärä.

"Meillä on kaksi aika tasaista maalivahtia. Örlund palasi takaisin. Tietysti ei ollut hänen päivänsä tänään", Lehkosuo sanoi.

VESA KOIVUNEN
SJK:n pelaajat juhlivat 2–0-maalia, joka syntyi Allan Souzan (kesk.) kulmapotkusta.
SJK:n pelaajat juhlivat 2–0-maalia, joka syntyi Allan Souzan (kesk.) kulmapotkusta.

HJK piti palloa hallinnassaan mutta ei pystynyt murtautumaan paikkoihin. Klubi sai avausjaksolla viisi kulmapotkua ja pari hyökkäyspään vapaapotkua, joista toisesta Taiwo oli lähellä tehdä maalin. Lucas Lingmanin laukaus viuhui 12. minuutilla yli. Maali olisi voinut vapauttaa HJK:n peliä.

HJK kärsi taas kaksi loukkaantumista, kun Matti Klinga sai lihasvamman ja kapteeni Rasmus Schüller sai kovan tällin, mikä pakotti vaihtoon.

"Aika vaikeata taas. Meitä lyödään ja potkitaan joka suunnasta. Emme pysty kääntämään pelejä", Schüller kertoi.

Veikkausliigan huippuhetket: HJK:lla synkkä matka Seinäjoelle
Veikkausliigan huippuhetket: HJK:lla synkkä matka Seinäjoelle
Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkona kolme ottelua.


Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!