Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lappeen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Jokivarren Kunkku on ollut tällä kaudella lähes pysäyttämätön suomenhevosten kohtaamisissa. Viimeksi tappio tuli kylmäveristen PM-lähdössä, jossa ravikuningas palasi tauolta eikä ollut aivan terävimmillään. Viime starteissa kunto on ollut taas rautaa. Volttilähtö tuo oman pienen mausteensa, mutta luotamme Santtu Raitalan pitävän oriin oikealla askellajilla. Silloin kuningasta lienee mahdotonta pysäyttää.

Viikon tärppi

Lämminveristen avoimessa lähdössä (lähtö 4) taso ei ole kesän huippulähtöjen veroinen. Moni osallistuja ei ole viime lähdöissään yltänyt parhaiden päiviensä veroiseen menoon. Esimerkiksi Finlandia-ajon voittaja Bret Boko, Outlaw Merci ja Air Gunner olisivat parhaina päivinään ja paremmilta lähtöpaikoilta selviä suosikkeja.

Nyt tärppihevoseksi nousee huippupaikalta lähtevä Asante, jolla Antti Teivainen kaasuttaa keulapaikalle. Siitä nousukuntoinen ruuna taistelee voitosta.

Seuraa tätä

Tammat ovat pääroolissa myös tällä viikolla, sillä kierroksen molemmat pääkilpailut, Villinmiehen tammakilpailut molemmille roduille, on tarkoitettu nimensä mukaisesti vain tammahevosille. Taruntuuli (lähtö 5) on esittänyt suomenhevostammoista parhaita otteita ja on selvä suosikki. Lämminveristen kohtaamisessa El Catwalk (lähtö 7) on ollut omassa kastissaan, mutta nyt juoksusta uhkaa tulla raskas. Tamma joutuu venymään parhaimpaansa, jos mielii voittaa.

Toto 76 -kierros 39 / Lappeenranta
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 9, 4

2. lähtö: 5, 1

3. lähtö: 7

4. lähtö: 9, 6, 5, 2, 8, 1, 3, 4

5. lähtö: 2, 1

6. lähtö: 11, 8, 2

7. lähtö: 2, 3, 1

2x2x1x8x2x3x3 = 576 riviä – 28,80 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 26.9. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?