Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorella maalivahdilla painajaismainen alku

HIFK tykitti TPS:n tulokasvahdin vaihtopenkille ja nappasi voiton

Urheilu
 
Huippuhetket: HIFK - TPS
Huippuhetket: HIFK - TPS
Helsingissä HIFK:n ja TPS:n välillä nähtiin värikäs ottelu, josta tapahtumia ei puuttunut. Maaleja nähtiin runsaasti ja tunteetkin kävivät kuumana. HIFK aloitti ottelun todella vahvasti ja johti ottelua 2-0 jo toisella peliminuutilla. TPS kuitenkin ryhdistäytyi ja aloitti oman kirinsä, mutta se ei riittänyt. HIFK vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 4-2.
HIFK 4 TPS 2

Pelikello näyttää aikaa 0.56. Edes minuuttia ei ole kulunut ja kiekko on ensimmäistä kertaa nuoren TPS-maalivahdin Aleksandar Georgievin takana. Vaikea alku muuttuu painajaiseksi, kun kello pysähtyy aikaan 1.43. HIFK on tehnyt alle kahdessa minuutissa kaksi maalia. Vasta 19-vuotias Georgiev yrittää keskittyä.

TPS-päävalmentaja Ari-Pekka Selin ottaa aikalisän.

"Jokaisen täytyy olla todella pettynyt siihen, miten tulimme tällaiseen peliin. Helsinkiin pitäisi olla hienoa tulla ja näyttää osaamistaan", TPS-kapteeni Tomi Kallio kommentoi.

Keskiviikon vierasottelun alku oli painajaismainen koko TPS-joukkueelle. Kallio sai 2+2 minuutin jäähyn korkeasta mailasta. HIFK teki kaksi ylivoimamaalia, kun Corey Elkins ja Miro-Pekka Saarelainen heiluttivat verkkoa.

Nuori Georgiev joutui ehkä uransa kovimpaan paikkaan. HIFK:n maalilla torjunut virkaveli Ville Husso tietää, miltä Georgievista tuntui.

"Se on aika paha, jos kaksi menee alkuun. Sieltä on vaikea nousta", Husso sanoi.

Pahin oli vielä edessä. HIFK:n Henri Tamminen laukoi avauserässä siniviivalta löysän vedon, joka upposi liian helposti. Selin otti Georgievin vaihtoon, ja kokenut Teemu Lassila luisteli maalille.

HIFK:n Husso, 20, on yhä nuori maalivahti, mutta hänen kahden kauden liigakokemuksensa näkyy. Kallio ampui avauserässä kavennusmaalin, joka meni Husson piikkiin.

"Vaikea alku itselle. Ei juuri vetoja tullut ja sitten helppo omiin. Tuollaisia tulee, mutta ne pitää vain unohtaa", Husso sanoi.

Kallio ruoski omiensa esitystä avauserässä.

"HIFK voitti kaikki kaksinkamppailut ja irtokiekot. Ne asiat ovat kiekkoilun a ja o, ja me olimme siinä aivan syvältä", Kallio sanoi.

Ensimmäinen erä ei anna koko kuvaa pelistä. TPS kokosi rivinsä viimeistään erätauolla, ja loppupelin ajan kaukalossa nähtiin toisenlainen TPS.

Kallio tuntui olevan kaikissa kaukalon tapahtumissa mukana. Hän sai kuusi jäähyminuuttia ja teki TPS:n molemmat maalit.

"Me tulimme takaisin hyvin ja olimme erittäin lähellä 3–3-maalia. Tasuri tästä pelistä ei olisi ollut vääryys", Kallio pohti.

Pelikello pysähtyi aikaan 56.55, kun HIFK-kapteeni Arttu Luttinen laukaisi jännityksen ja teki 4–2-ratkaisumaalin.

TPS:n surkea alku maksoi tällä kertaa voiton.

Vesa Koivunen
TPS-maalivahti Aleksandar Georgiev (kesk.) oli voimaton, kun HIFK:n Miro-Pekka Saarelainen oli tehnyt 2–0-maalin.
TPS-maalivahti Aleksandar Georgiev (kesk.) oli voimaton, kun HIFK:n Miro-Pekka Saarelainen oli tehnyt 2–0-maalin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!