Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mailanvalintavirhe veti Iloselta "kupolin jumiin"

Malttinsa menettänyt lahtelainen romahti voittotaistelusta

Urheilu
 
Mikko Ilonen
Mikko Ilonen

Mittavalla ammattigolfarin urallaan Mikko Ilonen on harvoin menettänyt kilpailussa malttiaan niin perusteellisesti kuin tapahtui sunnuntaina.

"Teimme mailanvalinnassa virheen, joka oli jo päivän kolmas. Siitä erheestä kupoli meni jumiin. Päästin narusta irti ja otin loppukierroksella huolella turpiin. Tavoittelin voittoa, ja tuollaiset virheet eivät vain ole sallittuja", Ilonen selvitti tiedotteessa romahdusta, joka pani aluksi epäilemään jotain fyysistä ongelmaa.

Kun viisi reikää oli pelaamatta, Ilonen oli kahden lyönnin päässä kärjestä ja yhä mukana voittokamppailussa Saksassa pelatussa European Openissa.

Sitten tapahtui jotain Iloselle epätyypillistä ja harvinaista.

Ensin lahtelainen sortui 167 metrin mittaisella par-kolmosella tuplabogiin, jonka pohjusti liian pitkä avaus yli viheriön.

Sitä seurasi kaksi bogia ja kaksi tuplaa.

Viisi reikää meni kahdeksan yli par-luvun, ja seurauksena oli syöksy jakamaan 44. sijaa yhteistuloksella –5 (69+66+67+77).

Iloselle on ollut tyypillistä, että kun hän on päätöskierroksella ollut mukana voittotaistelussa, ote on pitänyt keskimäärin hyvin. Osaltaan tästä ominaisuudesta kertoo viisi voittoa Euroopan-kiertueella.

Kaksi 18. sijaa ovat edelleen Ilosen parhaat tällä kaudella.

Paras suomalainen oli tavoilleen uskollisena tasaisen varmasti pelannut Mikko Korhonen, joka sijoittui 12:nneksi tuloksella –10 (70+67+68+69).

"Sain puolivälissä vasta pelistä kiinni, loppua kohden se parani ja sain muutaman birdie-paikan rakenneltua. Alussa tein monta hyvää par-pelastusta", Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kisan voitti yli 300 Euroopan-kiertueen startin kokemuksella Thaimaan 45-vuotias Thongchai Jaidee, jolle ykkössija oli seitsemäs. Voittotulos oli –17.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!