Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Nyyti-Maria Timosen valmentama Agnese (lähtö 3) on äitynyt loppukesästä hirmuiseen vetoon. Viimeksi tuli kunniakas hopeatila raskaan juoksun jälkeen. Esa Holopainen luottaa viime starttien perusteella ajokkiinsa. Tamma ei ole ensi metreillä nopein, mutta Holopainen ajanee suosikilla päättäväisesti kohti keulapaikkaa, eikä Agnese ole tämän jälkeen yllätettävissä.

Viikon tärppi

I.P. Legendan (lähtö 4) ja Costellon kohtaamista odotetaan vesi kielellä. Kaksikko iskee yhteen jo hyvissä ajoin, mikä voi viedä niiltä parhaan terän loppukiriä ajatellen. Esa Holopaisella on hyvät mahdollisuudet nousta illan ajajanimeksi, sillä hollolalaisen ohjastama Villikunkku lienee lähdön muista osallistujista se, joka pystyy parhaiten hyödyntämään suosikkien keskinäisen kisailun. Juoksun onnistuessa kovasukuinen ori voi hyvinkin palata voittokantaan.

Huomaa tämä

Viime viikon Toto 65 -kierros sujui suosikkien tahtiin, joten viisi oikein -tuloksille ei jäänyt jaettavaa voitto-osuutta. Jakamatta jäänyttä Jackpot-rahaa kertyi yli 86 000 euroa, joka lisätään jakosummaan keskiviikkona. Koska lisäpotti kohdistetaan vain ylimpään voittoluokkaan, myös omat pelipanokset kannattaa kohdistaa siihen. Tällöin luopuu alavoitoista, mutta vastapainoksi pelin osuessa voitto-osuus on kaksinkertainen.

Toto 65 -kierros 40 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 6, 7, 5, 3, 2

2. lähtö: 1, 5, 3

3. lähtö: 4

4. lähtö: 5, 2, 6

5. lähtö: 1, 6, 10, 7

6. lähtö: 5, 3

5x3x1x3x4x2 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 30. 9. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!