Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tampereen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Ravikuningas Jokivarren Kunkku (lähtö 2) on ottanut avoimet suomenhevoslähdöt sellaiseen otteeseen, että aina kun ori starttaa, se on lähdön itseoikeutettu suursuosikki. Viimeksi ori näytti muille kaapin paikan kukistamalla ravikuningatar Saaga S:n selityksittä, vaikka tämä sai 20 metriä etumatkaa. Teivossa kaikki puhuu kuninkaan puolesta ja kun rattaille palaa ME- ja kuninkuuslähdöt ohjastanut Jorma Kontio, Jokivarren Kunkun tappio olisi jättiyllätys.

Viikon tärppi

Suomenhevosten Kriterium (lähtö 5) vaikuttaa ennakkoon hyvin tasaiselta. Kukan Tutu hallitsi kesällä ikäluokan ensimmäisiä koitoksia, mutta Teemu Okkolinin valmennettava näyttää kadottaneen parhaan teränsä juuri h-hetkellä. Jos ori löytää taas huippuvireen, sitä voi olla vaikea ohittaa. Keulapaikalle on kuitenkin monta mielijää. Tiukimmin tuulenhalkojan paikasta Kukan Tutun kanssa käy kisaa Evartti, joka kiihdytyksen onnistuessa on toinen mahdollinen yllättäjä.

Seuraa tätä

Nokian entisen toimitusjohtajan, Olli-Pekka Kallasvuon, osaksi omistama Still Loving You (lähtö 7) osallistuu lauantaina kierroksen päälähtöön, lämminveristen Kriteriumiin. Markku Niemisen valmennettava saa näyttää parasta osaamistaan, mikäli mielii yltää 75 000 euron ykköspalkintoon. Ikäluokkalähdöissä usein hyvin menestyneellä Niemisellä on pullat hyvin uunissa, sillä myös kisan ykkössuosikki Begemot Frido on hänen valmennuksessaan.

Toto 76 -kierros 40 / Tampere
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 6, 1, 2, 14

2. lähtö: 9

3. lähtö: 3, 5

4. lähtö: 3, 10, 13, 14, 5

5. lähtö: 4, 3, 2, 1, 6

6. lähtö: 3

7. lähtö: 4, 5, 2, 10

4x1x2x5x5x1x4 = 800 riviä  40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 3. 10. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?