Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kohosen veljekset Ruotsin kimppuun

Urheilu
 

Salibandyn seurajoukkueiden paremmuus ratkeaa viikonloppuna Tšekissä. Viidettä kertaa nykymuodossa järjestettävä Mestarien cup on ollut ruotsalaisten ja suomalaisten dominointia, joten tänä vuonna molemmat maat saavat aloittaa ottelut suoraan välieristä.

Suomea edustavat tämän vuoden hallitsevat mestarit: naisissa Tampereen Classic ja miehissä Seinäjoen Peliveljet. Mestarien cupin finaaleissa ruotsalaiset ovat kuitenkin jyränneet niin naisissa kuin miehissä. Vuonna 2011 SSV voitti miehissä, mutta sitä lukuun ottamatta ykköspalkinto on mennyt aina länsinaapuriin. Vuonna 2013 SPV pääsi pelaamaan finaalissa, mutta hävisi Falunille.

"Sen jälkeen on virrannut paljon vettä Seinäjoessa", kiteytti SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen.

SPV on saanut kovan vahvistuksen, viisi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valitun Mika Kohosen, 38. Myös Mikan pikkuveli Mikko, 36, jatkaa seurassa.

"Henkilökohtaisesti tämä turnaus on kauden päätavoitteeni, sillä kaiken muun olen jo voittanut tässä lajissa", Mikko Kohonen kuvaili.

Mika Kohonen pelasi ennen Ruotsissa ja oli Storvetan IBK:n kanssa voittamassa Mestarien cupia vuonna 2012.

"Turnausvoitto ei vaadi poppakonsteja, vaan hyvää joukkuepeliä. Länsinaapurissa on päästy juhlimaan liikaa, joten olisi hyvä päästä näpäyttämään", vanhempi Kohonen kertoi.

Kolmatta peräkkäistä titteliä hakeva ruotsalainen IBF Falun voitti viime vuonna Happeen finaalissa peräti 12–0, joten SPV:n haaste on kova.

Kestomenestyjä Tampereen Classic palaa naisissa vuoden tauon jälkeen haastamaan ruotsalaiset.

"Ärsytti katsoa viime vuonna nämä pelit televisiosta. Olemme täynnä taistelutahtoa", joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluvat Katriina Saarinen ja Nina Rantala kertoivat.

Naisten finaali suorana Yle TV2:sta sunnuntaina kello 13.10 alkaen.
Miesten finaali suorana Yle Areenassa sunnuntaina kello 16.10 ja jälkilähetyksenä TV2:ssa kello 19.50.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!