Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nutivaaran uhkarohkeus kostautui

Urheilu
 
Huippuhetket: Kärpät - HIFK
Huippuhetket: Kärpät - HIFK
Oulun Raksilassa halli oli lähes täynnä, kun kauteen ennakkosuosikkeina lähteneet Kärpät ja HIFK ottivat yhteen. Ottelu päätyi jatkoajalle, ja kolmella kolmea vastaan sankarin viitan päällen puki lopulta Joonas Rask, joka iski lukemat 2-3 suoraan syötöstä.
Kärpät 2 HIFK ja. 3

 

"Olihan tämä meiltä melkoinen ryöstö", HIFK:lle 3–2 voittomaalin laukonut Joonas Rask huokasi kuuman taiston tauottua.

Kärpät hallitsi ottelua, mutta virheet maksoivat voiton.

"Emme onnistuneet kiekollisessa pelissä. Kärpät pyöritti ja piti enemmän kiekkoa, mutta

puolustimme erinomaisesti."

Kärppäpuolustaja Markus Nutivaaran odotetaan tänä vuonna tekevän läpimurtonsa Liigan puolustajien eliittiin, mutta lauantaina ei ollut hänen päivänsä. Hän teki kaksi identtistä virhettä ja HIFK rokotti kummallakin kerralla.

Nutivaara lähti jatkoajalla rohkeasti haastamaan Raskia, mutta tämä sai karvattua kiekon pois ja pääsi Teemu Ramstedtin kanssa kahdestaan läpi. Parin näppärän syötön päätteeksi Rask tykitti voittomaalin etunurkasta sisään.

Nutivaara menetti kiekon vastaavassa tilanteessa myös ensimmäisessä erässä. Sillä kertaa viimeistelystä vastasi Mika Partanen, jonka kuti upposi tolpan ja kärppävahti Sami Aittokallion selän kautta sisään.

HIFK meni toisen erän alussa 2–0 johtoon, kun Daniel Grillforsin oivaltava pystysyöttö vapautti Juuso Puustisen läpi, eikä kultakypärä erehtynyt.

Kärpät ei tarvinnut kuin reilun minuutin verran peliaikaa pelin tasoittamiseen.

Ensin Saku Mäenalanen survoi kiekon maalinedusruuhkasta sisään. Heti perään Mika Niemi sai mailansa ensimmäisenä irtokiekkoon ja ohjasi sen verkkoon.

Tommi Linna
Oulu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!