Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toisen polven Virralle avausmaali TPS:ssä

Petteri Nummelin avasi entisen pelikaverinsa teinipojalle tekopaikan

Urheilu
 
Huippuhetket: Blues - TPS
Huippuhetket: Blues - TPS
Ottelun isäntänä toimineella Bluesilla ei tänään ollut TPS:ää vastaan ottelun avausmaalista huolimatta. Yhtenä TPS-voiton takuumiehenä oli liettualainen Tadas Kumeliauskas tehoilla 1+1. Espoossa pelattu peli päättyi lopulta turkulaisille lukemin 1-4.
Blues 1 TPS 4

 

Bluesin Samson Mahbodin toisen peliminuutin 1–0-maali ei lannistanut TPS:ää. Vieraat tehtailivat neljä seuraavaa osumaa ja ottivat harvinaisen 4–1-voiton.

Turkulaisten edellinen kolmen pisteen voitto Espoosta heltisi joulukuussa 2009. Lauantai-ilta oli erityisen juhlava TPS:ssä uransa ensimmäisen liigamaalin tehneelle Patrik Virralle, 19.

Virran 1–1-osumaan sai syöttöpisteen Petteri Nummelin, joka on maalintekijää 23 vuotta vanhempi. Patrik Virran Tony -isä pelasi samaan aikaan maajoukkueessa kuin Nummelin.

"Näin, kuinka "Petu" viritteli laukausta. Se tuli, osui vahdin takapatjaan ja pistin helposti paluukiekon sisään", kertasi Virta.

"Aika jännää. Voisin kuvitella, että isäkin vielä pelaisi. Talvisin meillä on ollut jäällä vääntöjä."

Tony Virta voitti TPS:ssä liigakultaa kolmesti. Hyökkääjä valittiin runkosarjan parhaaksi pelaajaksi 2001, jolloin Patrik-poika oli viisivuotias.

Isänsä lailla HPK:sta Turkuun siirtynyt Patrik Virta kuuluu nuoriin, joilta odotetaan paljon. Teinikaartin alkukauden komeetta on rannaristaan valtakunnallisesti tunnettu Tapparan Patrik Laine.

Puolustaja Olli Malmivaaran maanantaina saamat potkut oli viikon puheenaihe Espoossa. Bluesin varakapteenilla oli pelisopimus ensi kevääseen.

Bluesista Kim Hirshcovits sai alkuviikosta pelaajistolta valtuudet avautua. Kapteeni pahoitteli, että tapa, jolla seurassa hoidettiin Malmivaaran potkut, soti joukkueen piirissä sovittuja arvoja vastaan.

Julkitulonsa jälkeen Hirshcovits sulki pukukopin oven. Pelaajat eivät kommentoi Malmivaaran potkuja, eikä TPS-ottelun katsomossakaan osoitettu näkyvästi mieltä.

Bluesin johtoryhmään kuuluva entinen NHL-pakki Peter Ahola totesi, että Malmivaaran, 33, kohtalo oli "normaalia jääkiekkotoimintaa". Ahola ei laske pelaajien muiden silmissä saamia sympatiapisteitä. Hän odottaa tehokkuutta kaukalossa.

Kolmivuotisella sopimuksella JYPistä tullut Malmivaara pelasi Bluesissa 123 ottelua. Hän teki 117 laukauksellaan yhden maalin ja sai kahdeksan syöttöpinnaa.

Jukka Gröndahl HS
TPS:n Tomas Mojzis kamppailee Bluesin Roope Talajan kanssa.
TPS:n Tomas Mojzis kamppailee Bluesin Roope Talajan kanssa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!