Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lahden voitto helpotti Klubin tuskaa

Urheilu
 
Pasi Peltola
FC Lahti 3 FC Inter 1

 

Helsingin Jalkapalloklubin toiveet pääsystä ensi syksynäkin europeleihin helpottuivat huomattavasti, kun FC Lahti kyykytti Kisapuistossa vieraillutta FC Interiä.

Turkulaiset olisivat päässeet varmasti mitaleille ottamalla kauden loppuun neljän voiton suoran. Kun FC Lahti löi Interin 3–1 (2–0), vaatisi kummankin mitalihaave toteutuakseen pahanlaista konttaamista joltakin kärkikolmikon seuralta.

Interin maaliero (+13) on liigan toiseksi paras, mutta lokakuun taite muodostui turkulaisille painajaiseksi. Inter hukkasi viikko sitten mahdollisuuden päästä eurokentille cupin loppuottelun kautta. Nyt näyttäisi karanneen europaikka liigassa.

"Odotin joukkueeltani paljon enemmän erityisesti puolustussuuntaan", hämmästeli Inter-luotsi Job Dragtsma.

Kummallekin joukkueelle oli Lahdessa hyötyä käytännössä vain voitosta. Isäntien avausmiehityksessä olivat harvemmin samaan aikaan viheriölle päästetyt Rafael ja Matheus Alves.

Rafael piti palloa vahvasti ja tarjoili maukkaita syöttöjä.

Kotijoukkue pääsi riittävän pitkälle karkumatkalle, kun Xhevdet Gela puski 18. minuutilla Alvesin loistokeskityksestä 1–0 ja Alves paineli 35. minuutilla viimeistelemään ulosajoa peläten puolustaneen Petros Kanakoudisin vierestä. Kolmannen viimeisteli Gela.

"Naljailin Gelalle harjoituksissa, mahtaisiko hän tehdä joskus maalin. Hän sanoi jo tehneen yhden, joten pyysin kauden toista", naurahti lahtelaisten valmentaja Toni Korkeakunnas.

Pasi Peltola
Lahti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!