Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokereilla onnistunut kasvojenpesu tappiosta huolimatta

Urheilu
 
Vilja Päätalo
Kirjoittaja on englanninopiskelija, joka lukee vaarinsa Kalle Päätalon Iijoki-sarjaa.
Vesa Koivunen
Jokerit pelasi hyvän ottelun Moskovan TsSKA:ta vastaan. Kuvassa Petter Wirtanen (vas.), Jere Sallinen ja Pekka Jormakka.
Jokerit pelasi hyvän ottelun Moskovan TsSKA:ta vastaan. Kuvassa Petter Wirtanen (vas.), Jere Sallinen ja Pekka Jormakka. Kuva: Vesa Koivunen

Jokeripuolustus pesi kasvonsa viikonlopun kotiotteluissa. Joukkueella on takanaan hurja viikko, jonka aikana helsinkiläiset kohtasivat kaksi sarjan ehkä kovinta joukkuetta niin kotona kuin vieraissakin.

Alku ei ollut vakuuttava, kun Jokerit päästi Pietarissa ja Moskovassa yhteensä 11 maalia ja vaikutti alistuneelta. Loistava alkukausi sai kovia kolhuja, kun sarjan kovimmat joukkueet nöyryyttivät helsinkiläisiä.

Kotona Jokerit haastoi kuitenkin KHL:n suurseurat rohkeasti. Puolustuspelaaminen oli varmempaa, ja hyökkääjät painoivat päälle kovaa. SKA-voitto-ottelu palautti itseluottamusta raiteilleen.

TsSKA näytti sunnuntain ottelussa, että hyvä esityskään ei aina riitä. Jokerit kaipaa rohkeutta maalineduspelaamiseen, sillä isot ja ilkeät vastustajat hyödyntävät pienetkin virheet. Tästä Jokerit sai kaksi osoitusta, kun sekä avausmaali että ottelun voittomaali tehtiin oman maalin edustalta.

Helsinkiläiset ovat napanneet alkukaudesta pisteitä keskinkertaisemmillakin esityksillä, mutta tavoitteet ovat niin korkealla, että vastustajista kovimmatkin on pystyttävä voittamaan. Viikon ottelut näyttivät, että parannettavaa riittää, mutta KHL:n parhaat ovat kuitenkin iskuetäisyydellä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!