Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Armstrongin poissaolo "täysi yllätys"

Urheilu
 
Keith Armstrong
Keith Armstrong

Valmentaja Keith Armstrongin päätös toimia sunnuntaina MTV:n Valioliiga-kommentaattorina oli täysi yllätys Ilveksen liigajoukkueen johdolle. Ilves matkusti ilman "Keke" Armstrongia sunnuntain liigaotteluun Seinäjoelle.

Armstrongin poissaolo omasta ottelusta herätti kummastusta ja jopa suoranaista raivoa fanien keskuudessa.

"Armstrongin poissaolo ottelusta oli Ilvekselle täysi yllätys, eikä asiasta ollut etukäteen sovittu", Ilves totesi maanantaina tiedotteessaan. "Ymmärrämme hyvin, että poissaolo kiinnostaa faneja, suomalaisia jalkapallon ystäviä sekä mediaa."

Tiedotteen mukaan seurajohto ja Armstrong käyvät asiaa läpi tiistaina.

MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero puolusti kommenttitekstissään Armstrongin poissaoloa seuransa liigaottelusta. Hän myönsi, että Armstrongin "lokaatio" ei ollut sunnuntaina ehkä paras mahdollinen Veikkausliigan imagon kannalta. Samalla Autero muistutti, että Armstrong on tehnyt erinomaista työtä puoliammattilaisjoukkueellaan ja varmistanut sarjapaikan myös ensi kaudeksi. "Oliko Keke Armstrongin pakko olla MTV:n studioilla sunnuntai-iltana? Ei tietenkään. Mutta samaan twiitin mittaan on todettava, että 10 vuoden yhteistyön aikana Armstrong on aina tehnyt sen, mitä on sovittu", Autero kirjoitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?