Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
Hannu Torvinen
Hannu Torvinen

Viikon varma

Kotkalaisvalmentaja Ville Korjuksen tämä kausi on ollut kaikilla mittareilla mitattuna hänen uransa paras. Viisikymppinen Korjus malttoi antaa Välähdykselle (lähtö 4) aikaa toipua loukkaantumisesta, minkä takia koko viime kausi jäi väliin. Tänä vuonna kuusivuotiaan meno on ollut poikkeuksellisen hurjaa. Se on voittanut kaikki yksitoista starttiaan. Huippulahjakas ori on ollut niin vakuuttava, että keskiviikon jälkeenkin se jatkaa kautta puhtaalla pelillä.

Viikon tärppi

Päätöskohteessa on luvassa raju alkukiihdytys, kun suosikkikaksikko Amaretto Scoop ja Holiday Ors iskee yhteen taistelussa piikkipaikasta. Kiivas alkuvauhti sataa sisäradalta starttaavan Golda Matadorin laariin. Sen rattaille hyppää nyt nuori Olli Koivunen, 19. Ohjastajanvaihdos voi vielä piristää kokenutta ruunaa.

Seuraa heitä

Jämsäläisveljekset Hannu ja Jukka Torvinen ovat nousseet raketin lailla suomalaisohjastajien eliittiin. Parikymppinen Jukka rikkoi vastikään sadan vuosittaisen voiton rajan nuorimpana ohjastajana noin 30 vuoteen. Kolme vuotta vanhempi isoveli Hannu puolestaan saavutti viikonloppuna uransa suurimman voiton kirittämällä Arctic Passionin Kriteriumin ykköseksi. Kumpikin on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa ohjastajien kärkikymmenikössä.

 

Toto 65 -kierros 41 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 3, 7, 6

2. lähtö: 8, 9, 12, 11

3. lähtö: 13, 8, 1

4. lähtö: 9

5. lähtö: 2, 3, 6

6. lähtö: 4, 6, 1

3x4x3x1x3x3 = 324 riviä – 32,40 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 7.10. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65-vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!