Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon maali: Bluesin Vainio nöyryytti HPK:ta upealla soololla

Urheilu
 
Viikon maali: Blues-puolustaja Juuso Vainio iski maalin huikealla suorituksella
Viikon maali: Blues-puolustaja Juuso Vainio iski maalin huikealla suorituksella
Viikon maalin teki viime keskiviikkona pelatussa HPK–Blues-ottelussa espoolaisten Juuso Vainio. 21-vuotias puolustaja piti kasvattajaseuraansa HPK:ta pilkkanaan komealla osumallaan. Ottelu oli muutenkin Bluesin näytöstä, sillä vieraat hakivat tyylipuhtaan 3–0-voiton, ja Vainion osuma viimeisteli loppulukemat.

Viikon maalin teki viime keskiviikkona pelatussa HPK–Blues-ottelussa espoolaisten Juuso Vainio. 21-vuotias puolustaja piti kasvattajaseuraansa HPK:ta pilkkanaan komealla osumallaan.

Ottelu oli muutenkin Bluesin näytöstä, sillä vieraat hakivat tyylipuhtaan 3–0-voiton, ja Vainion osuma viimeisteli loppulukemat. Syöttöpiste merkittiin Mikko Kuukalle, mutta kyseessä oli Vainon täydellinen yksilösuoritus.

Juuso Vainio
Juuso Vainio

Vainio lähti päätöserän puolivaiheilla kiekon kanssa liikkeelle oman maalinsa takaa ja purjehti koko kentän läpi. Hän ohitti väkisin neljä HPK:n pelaajaa ja iski kiekon tyylikkäästi alanurkkaan ohi maalivahti Jere Myllyniemen.

Hämeenlinnalaislähtöinen Vainio siirtyi täksi kaudeksi Bluesiin, ja kyseessä oli miehen ensimmäinen maali uudessa seurassa. Kaudella 2012–13 Liigassa debytoinut Vainio on tehnyt urallaan nyt kuusi liigamaalia 127 ottelussa.

Oikealta laukova Vainio oli mukana voittamassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2014.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?