Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moisanderin pelaaminen epävarmaa

Urheilu
 

1. Poissaolot
Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi keskiviikkona, että toppari Niklas Moisander on flunssassa.

Moisanderin pelaaminen Romania-ottelussa on epävarmaa, eikä hän ollut mukana eilisisssä harjoituksissa. Roman Eremenko on loukkaantunut ja Tim Sparv pelikiellossa. Poissaolot aiheuttavat mietittävää Kanervalle.

Sparvin korvaajaksi keskikentän keskustassa oli tyrkyllä Markus Halsti, mutta häntä saatetaan tarvita myös topparina, mikäli Moisander ei pelaa. Myös Thomas Lam pystyy pelaamaan sekä keskikentän keskustassa että topparina.

2. Romanian pelitapa

Romania on ollut useissa peleissään vaarallinen vastaiskujoukkue. On mielenkiintoista nähdä, rakentuuko sen pelaaminen kotikentällä enemmän pallonhallintaan ja hitaisiin hyökkäyksiin vai nopeisiin vastaiskuihin.

Kanerva kehui keskiviikkona useaan otteeseen Romanian puolustusta, joka on päästänyt koko karsinnoissa vain yhden maalin.

3. Hyökkääjävalinnat

Tehottomuudesta maajoukkueessa kärsinyt Teemu Pukki istui Färsaaret-pelissä vaihdossa, ja hyökkäyksessä olivat Joel Pohjanpalo sekä Riku Riski.

Pohjanpalo on tehnyt kahdessa viime karsintaottelussa maalin, ja hän luultavasti aloittaa myös Romaniaa vastaan.

Kanervan pelijärjestelmä on ollut lähellä perinteistä 4–4–2:ta.

Hyökkäyspään pelaajista sivussa ovat Riski ja Tim Väyrynen. Mikäli Kanerva peluuttaa kahta hyökkääjää, Pukki saattaa palata avaukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!