Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilves antoi Keith Armstrongille potkut

Urheilu
 
Keith Armstrong
Keith Armstrong

Veikkausliigassa pelaava Ilves on purkanut päävalmentajansa Keith Armstrongin sopimuksen. Seura kertoi asiasta keskiviikkona kotisivuillaan.

Joukkueen valmennuksesta vastaa tällä hetkellä Marco Baruffato, jonka alaisuudessa seura harjoitteli maanantaina. Ilves aikoo tiedottaa loppukauden valmennusvastuista vielä kuluvan viikon aikana.

Armstrong toimi sunnuntaina MTV:n Valioliiga-kommentaattorina Helsingissä MTV:n studiolla, vaikka hänen joukkueellaan oli samaan aikaan liigaottelu Seinäjoella. Päävalmentajan poissaolo ottelusta tuli seuralle täytenä yllätyksenä. Armstrong ei ole kommentoinut tapausta.

"Sunnuntain poissaolo pelistä oli se syy, miksi tähän ratkaisuun päädyttiin. Työsuhteen purkaminen ei ole helppo ratkaisu. Meillä oli vahvat perusteet siihen. Hallitus teki yksimielisen päätöksen kuultuaan kaikkia osapuolia", Ilves Edustus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Erola kertoi Helsingin Sanomille.

Millainen selitys Armstrongilta tuli poissaololle?

"Se on seikka, jota en halua julkisesti kommentoida. Katsotaan, jos joskus kommentoidaan. Nyt tämä on työntekijän ja työnantajan välinen asia."

Erolan mukaan Armstronin poissaolo ottelusta tuli täytenä yllätyksenä, eikä päävalmentajalla ollut lähimmän esimiehen lupaa poissaololleen. Armstrongin poissaolo liigapelistä olikin Erolalle järkytys.

"Päävalmentajan tällä tasolla kuuluisi seistä joukkueen takana peleissä. Melkoinen pettymys oli kaikille, koko Ilves-perheelle", Erola sanoi.

Halusiko Armstrong poissaolollaan saada potkut?

"En voi vastata, enkä haluakaan vastata. Armstrong saa itse antaa lausunnot."

Erolan mukaan Ilves on hoitanut kaikki sopimusvelvoitteensa Armstrongia kohtaan. Armstrong ei vastannut Helsingin Sanomien haastattelupyyntöön. Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut Ilves on varmistanut sarjapaikan myös ensi kaudeksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!