Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit ei pysynyt Traktorin vauhdissa

Maalivahti Karlsson kyllästyi toisessa erässä ja antoi tilaa Heleniukselle

Urheilu
 
Henrik Karlsson
Henrik Karlsson
Traktor 5 Jokerit 3

Jokerit sai kylmää kyytiä Traktor Tšeljabinskin vieraana, kun isännät kylvettivät helsinkiläisiä luvuin 5–3. Ottelun ratkaisut nähtiin toisessa erässä, jossa Traktor takoi kolme maalia. Kyseessä oli jo Jokerien kolmas peräkkäinen vierastappio.

Traktor aloitti maalitehtailun ensimmäisessä erässä. Traktorin Jegor Martinov laukoi alivoimalla kohti jokerimaalia, mutta Henrik Karlsson torjui kiekon eteensä. Semjon Kokujov oli unohtunut maalille ilman vartijaa, ja hän pääsi sutimaan rauhassa paluukiekon verkkoon. Osuma jäi erän ainokaiseksi. Toisessa erässä maaleja syntyi liukuhihnavauhtia. Kotijoukkueen neljännen maalin jälkeen Karlsson sai tarpeeksensa, painui vaihtoaitioon ja antoi kypärälleen ilmalennon. Riku Helenius luisteli maalille.

Kun toista erää oli pelattu noin puolet, pääsi Jokerit vihdoin maalin makuun. Brandon Kozun syötti kiekon maalille ja Peter Regin nosti laatan reppuun. Osuma oli hänelle kauden kuudes.

Traktor jatkoi maalitehtailuaan vielä toisen erän lopussa, kun Pestunov iski jo ottelun kolmannen maalinsa. Kaukaloon lenteli yleisöltä hattuja tempun kunniaksi. Ottelun kolmannessa erässä Jokerit sai uuden vaihteen silmään, mutta takaa-ajo jäi torsoksi. Joukkue kaunisteli lukemia viimeisen kolmen ja puolen minuutin aikana. Ensin osui Juhamatti Aaltonen, joka katkaisi samalla pitkän maalittoman jaksonsa. Aaltonen onnistui maalinteossa viimeksi kauden avausottelussa.

Jokereiden kolmannen maalin teki rannelaukauksella Tommi Huhtala, jonka veto upposi lopulta helposti maalin perukoille.

Jokerit jatkaa tappiostaan huolimatta läntisen konferenssin sarjataulukossa kakkosena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!