Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikkelin Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Heikki Korhosen laatutallin parhaimmistoon kuuluvan Victory Bonsain (lähtö 7) tehtävää ei voi luonnehtia helpoksi, mutta nelivuotias ori on tänä vuonna tehnyt niin vakuuttavia juoksuja, että luotamme siihen paljon. Victory Bonsai on sekä nopea että jaksava, joten se ei ole juoksusta riippuvainen. Lähdössä on luvassa reipas kiihdytys, mikä helpottaa Mika Forssin ajokin tehtävää.

Viikon tärppi

Ranch Kellyn (lähtö 1) viime startit eivät ole menneet ihan putkeen, joten niistä ei saa täyttä kuvaa tamman kyvyistä. Nyt ohjaksiin tarttuva Jukka Torvinen on yksi tämän kauden komeetoista, sillä nuorukainen on kiilannut itsensä ohjastajien eliittiin jo parikymppisenä. Ranch Kellyllä on pitkästä aikaa mainio lähtöpaikka, ja jos Torvisen ajolinjat onnistuu, tamma on loppumetreillä vaarallinen.

Seuraa tätä

Mikkelin ravirata tunnetaan yhtenä maailman nopeimmista kaviourista, josta yhtenä osoituksena on siellä tehdyt lukuisat maailman ennätykset. Yksi radan erikoispiirteistä on sen pyöreä muoto, joten suorat ovat lyhyet. Tämä korostaa juoksupaikkojen – etenkin keulapaikan – merkitystä, joka etenkin Mikkelissä on suuressa arvossa.

 

Toto 76 -kierros 41 / Mikkeli
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 3, 2

2. lähtö: 10, 3, 11

3. lähtö: 4, 1, 13, 9, 5, 2

4. lähtö: 6, 11, 7, 1, 2, 3

5. lähtö: 3, 7, 2

6. lähtö: 5

7. lähtö: 7

2x3x6x6x3x1x1 = 648 riviä  32,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 10. 10. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!